Μεγάλη πτώση άσου στην Ιταλία, στην Μπουντεσλίγκα ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα βλέμματα τραβάει το μπάσκετ με το Final 4 της Euroleague σήμερα Παρασκευή (19/05), αλλά υπάρχει δράση και στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Μάλιστα, σε Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α και Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Β’ Ιταλίας και το παιχνίδι Τερνάνα – Φροζινόνε κάνουμε αρχή. Ο άσος σε αυτό το ματς σημειώνει πτώση. Ειδικότερα, από το 3.60 έχει φτάσει στο 2.63. Μια μείωση, επομένως, κατά 27.1%

Συνεχίζουμε με την Α’ Αργεντινής και την αναμέτρηση Ρασίνγκ – Βελές Σάρσφιλντ. Η πτώση που παρατηρούμε σε αυτόν τον αγώνα αφορά τη νίκη των φιλοξενούμενων. Αφού το διπλό έχει κατέβει από το 4.00 στο 3.00.

Επόμενος σταθμός είναι η Α’ Περού και ο αγώνας Μελγκάρ – Αλιάντσα Λίμα. Εδώ το σημείο που υποχωρεί είναι ο άσος. Καθώς η νίκη των γηπεδούχων είχε αρχικά απόδοση 2.45 και τώρα πια έχει αγγίξει το 1.83.

Τζίροι στοιχήματος

Η Μπουντεσλίγκα παίρνει τα πονταρίσματα σήμερα. Το παιχνίδι Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ είναι στην κορυφή της κατάταξης των τζίρων στο ανταλλακτήριο. Μιας και έχει συγκεντρώσει 107.530€ ως τώρα και περίπου το 48% έχει κατεύθυνση τον άσο.

Και η Σέριε Α ενδιαφέρει επίσης. Ο αγώνας της Σασουόλο – Μόντζα έχει ποσό μέχρι τη στιγμή αυτή 102.918€. Εξ αυτών, το 44% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Πάμε στη Λα Λίγκα έπειτα για την αναμέτρηση Κάντιθ – Βαγιαδολίδ με τζίρο αυτή τη στιγμή 72.773€. Από αυτά, το περίπου 43% έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:20.