Μεγάλη πτώση σημείων σε Ουρουγουάη & Ιρλανδία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (05/06) με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Γερμανία, Σουηδία και Ιρλανδία, όπου διεξάγονται απόψε πέντε ματς για την πρώτη κατηγορία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης ξεκινάμε και την αναμέτρηση Σίτι Τόρκε – Ντεφενσόρ. Πτώση υπάρχει στο διπλό σε αυτό το ματς. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 2.45 και πλέον είναι στο 1.91, μια πτώση που έχει αγγίξει το 22,1%.

Στην Ιρλανδία τώρα για το παιχνίδι Κορκ Σίτι – Μποέμιανς. Εδώ υποχωρεί η απόδοση για τον άσσο. Πιο ειδικά, η νίκη των γηπεδούχων εντοπιζόταν αρχικά στο 3.75 και τώρα έχει φτάσει στο 3.10.

Στη Βουλγαρία τώρα για το ματς Χεμπάρ – Μπερόε. Ο άσσος είναι το σημείο που πέφτει. Μιας και είχε στην αρχή τιμή στο 2.00 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 1.75.

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε στους τζίρους στο ανταλλακτήριο, στην κορυφή φιγουράρει η αναμέτρηση Αμβούργο – Στουτγκάρδη, καθώς έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 103.795€. Το 44% σχεδόν έχει κατευθυνθεί στο “διπλό”.

Στη Σουηδία τώρα για τον αγώνα Μάλμε – Ντέγκερφορς. Η αναμέτρηση έχει συγκεντρώσει ποσό ως τώρα στα 19.305€. Από αυτά, το 82% περίπου έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Μένουμε στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και πάμε στην αναμέτρηση Βάρμπεργκς – Χάκεν. Ο τζίρος του αυτή τη στιγμή είναι στα 16.085€. Από αυτά το περίπου 72% έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”. 

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:15.