Λάρισα: Απέκτησε δανεικό τον Γιάννη Μασούρα! (vid)

Ανανεώθηκε:
Metagrafes Larisa
Ενίσχυση στα άκρα της άμυνας για τη Λάρισα, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και πλέον ο Γιάννης Μασούρας θα αγωνίζεται με τα “βυσσινί” για τους επόμενους έξι μήνες, με τη μορφή δανεισμού.

Αυτή θα είναι και η δεύτερη θητεία του 23χρονου παίκτη στην “ομάδα του κάμπου”, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε και την τριετία 2015-2018, πραγματοποιώντας 51 συμμετοχές, ενώ βρήκε και τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Ένας παίκτης, που ο κ Κούγιας είχε μαζί του από την ηλικία των 15 ετών και που ολοκληρώθηκε σαν μεγάλος παίκτης στην ομάδα μας, επιστρέφει στη ΑΕΛ δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού προηγουμένως με δική του απαίτηση διέκοψε τον δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Τον Γιάννη Μασούρα δεν χρειάζεται να τον συστήσει η ΑΕΛ στους οπαδούς μας, αφού όλοι τον γνωρίζουν και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για έξοδο στην Ευρώπη».

Γιάννης Μασούρας: Το Who Is Who

Ο Γιάννης Μασούρας γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1996 στην Πάτρα. Προϊόν των ακαδημιών της Παναχαϊκής, με την πρώτη ομάδα της οποίας κατέγραψε 14 συμμετοχές, ενώ είχε και ένα τέρμα, σε δυο χρόνια παρουσίας. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε ως ελεύθερος στη Λάρισα και σε τρία χρόνια παρουσίας εκεί, είχε συνολικά 51 συμμετοχές και τρία τέρματα. Από εκεί ήταν που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός, μετρώντας μόλις τρεις εμφανίσεις με τα “ερυθρόλευκα”, μέχρι τώρα, ενώ δόθηκε και δυο φορές δανεικός στον Πανιώνιο (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019 και στο πρώτο μισός της επόμενης σεζόν), έχοντας 22 συμμετοχές και ένα τέρμα.

https://youtube.com/watch?v=Wl3fEOBJ2mw