Κουπόνι Πέμπτης (18/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Στο κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (18/11) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις από τη Λατινική Αμερική. Δράση με ενδιαφέρον εντοπίζεται στα πρωταθλήματα Βραζιλίας και Αργεντινής, καθώς και στο Σούπερ Καπ Χιλής. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φόντο την παραμονή

Ολοκληρώνεται απόψε η 33η και εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με τη Σπορτ Ρεσίφε να υποδέχεται τη Μπαΐα (02:00). Από τρεις σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ από την πρώτη ήττα μετά από επτά παιχνίδια έρχεται η Μπαΐα, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης και τα περιθώρια να στενεύουν.

Κρίνεται τίτλος στη Χιλή

Απόψε διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ στη Χιλή, ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και την περσινή πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας Νιουμπλένσε, αφού το Κύπελλο του 2020 αναβλήθηκε λόγω Covid-19.

Μάχη για τα διεθνή εισιτήρια

Επιστρέφει η αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων απόψε με τρεις αναμετρήσεις. Στην Σάντα Φε η τοπική Ουνιόν υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ντεφένσα ι Χουστίσια με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μία θέση στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Λίγο αργότερα η Λανούς που κυνηγά μία θέση στο Λιμπερταδόρες φιλοξενείται από την Πατρονάτο και το πρόγραμμα κλείνει με το Μπάνφιλντ – Αλντοσίβι, όπου το βαθμολογικό κίνητρο δεν είναι άμεσο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 18 11 2021