Κουπόνι Παρασκευής (26/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Μια καλή προθέρμανση για το Σ/Κ που ακολουθεί γίνεται με τους αγώνες στο κουπόνι οπαπ της Παρασκευής (26/11). Αρχίζουν νέες αγωνιστικές σε εμπορικά πρωταθλήματα, όπως της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας, ενώ δράση με ενδιαφέρον υπάρχει σε όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβληματίζει η Μπιλμπάο

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 15η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, υποδέχεται τη Γρανάδα η οποία επίσης είναι χαμηλά και θέλει να ανακάμψει.

Ευκαιρία νίκης για Κάλιαρι

Μάχη για παραμονή δίνουν Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα στη “Sardegna Arena”, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της Serie A.

Έξοδος για Μάιντς

Στην Στουτγκάρδη και την “Mercedes Benz Arena” φιλοξενείται η αήττητη σε τέσσερις αγωνιστικές Μάιντς (2-2-0), αναμέτρηση με την οποία ξεκινάει η 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ψάχνει αντίδραση η Λανς

Μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπρεστ, η Λανς θέλει να ξαναβρεί τον δρόμο των επιτυχιών αλλά η αποστολή της είναι δύσκολη απέναντι στην φιλόδοξη Ανζέ. Ποιοτικές και οι δύο ομάδες στην γραμμή κρούσης τους, πρόκειται για ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μάχη ανάμεσα στις νεοφώτιστες

Ναϊμέγκεν και Καμπούρ ανέβηκαν φέτος στην μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου και έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που σφύζουν από υγεία, υπάρχουν οι προδιαγραφές να δούμε πολλά γκολ.

Δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Αλκορκόν που είναι σε δεινή βαθμολογική θέση υποδέχεται τη Λούγο, ενώ η Μιραντές που αναζητά άμεσα ανάκαμψη για να επανέλθει σε ανοδική τροχιά, φιλοξενεί την Οβιέδο.

“Εξάποντη” μάχη στον Κρότωνα

Κροτόνε και Βιτσέντζα διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης, ενώ το βράδυ η αήττητη σε 12 αγωνιστικές Λέτσε υποδέχεται την Τερνάνα για τη Serie B.

Με σύμμαχο την παράδοση

Η Ντιναμό Δρέσδης έχει σύμμαχο την παράδοση ενόψει της σημερινής δύσκολης αποστολής στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ. Την ίδια ώρα η Φορτούνα υποδέχεται την Χαϊντενχάιμ για τη 2. Μπουντεσλίγκα.

Ασταμάτητη η Ουνιόν

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ που είναι ασταμάτητη φέτος και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχεται τη Λέουβεν η οποία έχασε στο προηγούμενο μετά από ένα θετικό σερί.

Με υπηρεσιακό ο Εθνικός

Η 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου ξεκινάει απόψε, με τον Εθνικό Άχνας να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μπόγιαν Μαρκόφσκι οι γηπεδούχοι, μετά και την απομάκρυνση του Ηλία Χαραλάμπους. Ανεβασμένος ο Ολυμπιακός, μετά και τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Αμφότερες από αήττητο σερί

Η Άαρχους υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ (20:00), στην αναμέτρηση που ανοίγει την 17η αγωνιστική στη Δανία. Οι δυο ομάδες έρχονται από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, στο οποίο και θέλουν να δώσουν συνέχεια, με το μεταξύ τους να είναι αρκετά αμφίρροπο.

Γουέστ Μπρομ-Νότιγχαμ Φόρεστ

Σήμερα η έναρξη της 20ης αγωνιστικής για τη Τσάμπιονσιπ. Η Γουέστ Μπρομ ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες, όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ δυνατή στα εκτός της και θέλει να της χαλάσει τα σχέδια (22:00).

Πάρτικ Θιστλ-Ντάνφερμιλ

3ος γύρος για το κύπελλο Σκωτίας. Γνώριμες ομάδες από τη Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, με τους γηπεδούχους να είναι πιο δυνατοί και θέλουν να το αποδείξουν εντός του αγωνιστικού χώρου παίρνοντας την πρόκριση (21:45).

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Μάχη παραμονής στην “Arena Fonte Nova”

Δυο παιχνίδια διεξάγονται απόψε για την 36η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Ξεχωρίζει φυσικά το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαΐα και Γκρέμιο (00:00), με τις δυο πλευρές να είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και να δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή. Λίγο αργότερα (02:30), η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε φιλοξενείται από την ήδη υποβιβασμένη Σαπεκοένσε, κόντρα στην οποία θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για να διατηρηθεί στα “μεγάλα σαλόνια”.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 26 11 2021