Κουπόνι Κυριακής (21/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντέρμπι σε πολλά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον και Ίντερ – Νάπολι, τη στιγμή που το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός για τη 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος “μαγνητίζει” τα βλέμματα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Το σπουδαίο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός μαγνητίζει τα βλέμματα στη Σούπερ Λιγκ. Νωρίτερα ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Ατρόμητο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ντεμπούτο Σεβτσένκο στην Τζένοα

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Η Σασουόλο υποδέχεται την Κάλιαρι και η Μπολόνια την Βενέτσια. Τα βλέμματα στρέφονται στο “Giuseppe Meazza” και την σπουδαία μάχη Ίντερ – Νάπολι. Ντεμπούτο στον πάγκο της Τζένοα θα πραγματοποιήσει ο Αντρέι Σεβτσένκο κόντρα στη Ρόμα.

Δύσκολη έξοδος για Άιντραχτ

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Άιντραχτ ταξιδεύει στην έδρα της (μέχρι πρότινος) αήττητης Φράιμπουργκ, ενώ η Μάιντς υποδέχεται την Κολωνία στη “Mewa Arena”.

Τα βλέμματα στην Πίζα

Δύσκολη αποστολή θα έχει η Κοζέντσα στο “Ennio Tardini”, λίγο αργότερα η Μόντσα υποδέχεται την Κόμο. Το βράδυ διεξάγεται η σπουδαία αναμέτρηση Πίζα – Μπενεβέντο, με την οποία πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Serie B.

Τα βλέμματα στο Χαϊντενχάιμ

Στην έδρα της Χαϊντενχάιμ δοκιμάζεται η ανεβασμένη αγωνιστικά Χόλσταϊν Κίελ, την ίδια ώρα η Ίνγκολσταντ αντιμετωπίζει την Καρλσρούη και η Ντιναμό Δρέσδης την Φορτούνα για την 14η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. 

Για την κορυφή Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 14η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαλένθια και η Γρανάδα παίζει εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, η Χετάφε φιλοξενεί την Κάδιθ και η Έλτσε υποδέχεται τη Μπέτις.

“Ζόρια” για τη Σπόρτινγκ Χιχόν

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Πονφεραδίνα υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Χιχόν και η Ουέσκα παίζει εντός έδρας με την Ιμπίθα. Επίσης, η Τενερίφε υποδέχεται την Αλκορκόν και η Καρταχένα αντιμετωπίζει την Μπούργος. Τέλος, η Λούγο παίζει με την Έιμπαρ.    

Επικίνδυνες έξοδοι

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Οστάνδη φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ και η Σιντ-Τράιντεν τη δεύτερη στην κατάταξη Άντβερπ. Επίσης, η Μπέιρσχοτ υποδέχεται τη Γκενκ και τέλος, η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κόρτραϊκ.        

Μάχες σε όλα τα επίπεδα

Έξι παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Μπούντε/Γκλιμτ υποδέχεται τη Λίλεστρεμ και η Μόλντε τη Ρόσενμποργκ, με τις ομάδες να παλεύουν για κορυφή και τριάδα. Επίσης, η Στάμπεκ παίζει με την Κρίστιανσουντ και η Σάντεφιορντ φιλοξενεί τη Μπραν, σε μάχες παραμονής. Ακόμη, η Βολερένγκα παίζει με την Τρούμσε και η Σάρπσμποργκ με την Οντ.

Επικίνδυνη αποστολή οι πρωταθλητές

Η 10η αγωνιστική στην Κύπρο συνεχίζεται σήμερα με δυο αναμετρήσεις. Στην πρώτη χρονικά (17:00), η πρωταθλήτρια Ομόνοια υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού, που είναι η ευχάριστη έκπληξη για την ώρα. Δυο ώρες αργότερα (19:00), η ΑΕ Λεμεσού δοκιμάζεται στην έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς.

Επιστροφή Τσερεβτσένκο στην Κίμκι

Ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, με τέσσερις αναμετρήσεις να είναι στο πρόγραμμα. Στις 13:00, η Κίμκι, δοκιμάζεται στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Ιγκόρ Τσερεβτσένκο να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της. Την ίδια ώρα, Ροστόφ και Ούφα κοντράρονται θέλοντας να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους. Στις 15:30, η Ντιναμό Μόσχας υποδέχεται την Άρσεναλ Τούλα, ενώ στις 18:30, η δεύτερη της βαθμολογίας Σότσι αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Ρούμπιν Καζάν.

Ευκαιρία για ΑΪΚ και Έλφσμποργκ

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την 28η αγωνιστική στην Α Σουηδίας. Στις 16:00, η Έλφσμποργκ έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την τριάδα, αγωνιζόμενη στην έδρα της Χάλμσταντ, ενώ την ίδια ώρα η Ντέγκερφορς υποδέχεται τη Χάμαρμπι. Λίγο αργότερα (18:30), η ΑΪΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα στην έδρα της Βάρμπεργκς και να μειώσει στους δυο τη διαφορά από την κορυφή. Την ίδια ώρα διεξάγεται και το Σίριους – Γκέτεμποργκ.

Ντέρμπι-Μπόρνμουθ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Από τις πολλές δυσκολίες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου προσπαθεί να βγει η Ντέρμπι που θα βρει μπροστά της μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος (14:00).

Ρέιντζερς-Χιμπέρνιαν

Σήμερα θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού για το Λιγκ Καπ. Η πολύ φορμαρισμένη και δυνατή Ρέιντζερς έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την απραξία της Χιμπέρνιαν μετά το ισχυρό πλήγμα που είχα τον τελευταίο μήνα από τον Covid-19, προκειμένου να είναι εκείνη η μία από τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο (18:00).

Να δώσει απαντήσεις η Λυών

Από το πρόγραμμα της Ligue 1 και τα επτά παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα στην Λυών και την Μαρσέιγ. Απαντήσεις θέλουν να δώσουν οι «Λυονναί» μετά την κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Ρεν, ενώ η ομάδα του Σαμπάολι έχει ως στόχο την δεύτερη θέση και θέλει να διατηρηθεί στην τροχιά αυτής.

Σκοράρει κατά ριπάς η Μπρεστ, ανεβαίνει η Μπορντό

Η Μπορντό του Πέτκοβιτς δείχνει να ανεβαίνει και το παιχνίδι στην έδρα της Μετς είναι κομβικό για την μάχη της ουράς στην Ligue 1. Η μόνιμα δεύτερη Λανς, δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρεστ το μεσημέρι, η οποία με την σειρά της είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει βρει γκολ σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος!

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Τρελαίνει κόσμο η Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Η μεγαλύτερη έκπληξη αυτή την στιγμή στην Ολλανδία είναι η εικόνα των «Αετών» που μετά το ιστορικό αποτέλεσμα στην έδρα του Άγιαξ, υποδέχεται την Γκρόνινγκεν που εκτός έδρας προβληματίζει. Να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή θέλει ο Άγιαξ, που φαινομενικά έχει εύκολο έργο στην έδρα της Βααλβάικ. ενώ η Φέγενορντ έχει must win παιχνίδι απέναντι στην ουραγό Τσβόλε, αν δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την κορυφή.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-2111