Φοβερή πτώση διπλού στην Πολωνία, το “χαρτί” στην Μπουντεσλίγκα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τραβούν τα βλέμματα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (27/01) τα παιχνίδια από την Μπουντεσλίγκα, τη Σέριε Α, τη Λα Λίγκα, όπως φυσικά και από το αγγλικό Λιγκ Καπ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πτώση παρατηρείται στην Α’ Πολωνίας και ειδικότερα στον αγώνα Σταλ Μίελετς – Λεχ Πόζναν. Το διπλό παρουσιάζει μεγάλη πτώση μιας και από το 2.15 έχει φτάσει το 1.57, μείωση σχεδόν 27%.

Στην Α’ Ρουμανίας πάμε τώρα και την αναμέτρηση Κλουζ – Ραπίντ Βουουρεστίου. Εδώ η τιμή του άσου βρίσκεται σε πτώση, αφού έχει κατέβει από το 3.10 ως το 2.63.

Στο παιχνίδι για τη Β’ Ολλανδίας Φένλο – Ντεν Χάαγκ βλέπουμε ακόμη μια πτώση σήμερα, στο διπλό αυτή τη φορά. Η απόδοση νίκης των φιλοξενούμενων έχει εμφανίσει κάθοδο από το 3.40 μέχρι το 2.90.

Τζίροι στοιχήματος

Το ματς που έχει ως τώρα το μεγαλύτερο ποντάρισμα είναι το Λειψία – Στουτγκάρδη, που έχει φτάσει τα 1.201.349 € και το 71% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσο.

Στη Σέριε Α τώρα η αναμέτρηση Λέτσε – Σαλερνιτάνα φτάνει σε τζίρο μέχρι στιγμής τα 165.242 €. Σχεδόν 53% έχει πέσει στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Λα Λίγκα πηγαίνουμε τώρα και το παιχνίδι Αλμερία – Εσπανιόλ, που έχει ως τώρα τζίρο 128.489 €. Το περίπου 40% έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:30