Διπλό σε μεγάλη πτώση στη Ρουμανία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα βλέμματα στο κουπόνι της Δευτέρας (29/05) τραβάει ο τελικός ανόδου στην Αγγλία που θα χαρίσει θέση στην Τσάμπιονσιπ. Ενώ, μεταξύ άλλων, δράση υπάρχει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με ενδιαφέροντες αγώνες στην Αργεντινή.. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Α’ Ρουμανίας ξεκινάμε και την αναμέτρηση Ντιναμό Βουκουρεστίου – Αργκές, όπου υπάρχει μεγάλη πτώση στο διπλό. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 2.50 και πλέον βρίσκεται στο 1.80. Κατά 28% ήταν η μείωση στην απόδοση, δηλαδή.

Προχωράμε στην Α’ Σουηδίας τώρα για τον αγώνα Χάμαρμπι – Βάρναμο. Εδώ το διπλό έχει πέσει αρκετά, καθώς είχε απόδοση 7.00 αρχικά και πια έχει αγγίξει το 5.25.

Στην Α’ Μαρόκου έπειτα πάμεγια το παιχνίδι Ραμπάτ – Φαρ. Και εδώ το διπλό είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Αφού είχε αρχικά τιμή 3.00 και τώρα έχει φτάσει στο 2.30.

Τζίροι στοιχήματος

Στην κορυφή βρίσκεται το παιχνίδι Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ που χαρίζει άνοδο στην Τσάμπιονσιπ με 102.339€ και το 43% στο διπλό. Ξεχωρίζουν, ωστόσο, και το ματς Σουντιρόλ – Μπάρι για τη Β’ Ιταλίας με 23.675€. Ως τώρα και το 31% σχεδόν έχει κατευθυνθεί στον άσσο και το 34% στο διπλό.

Ο αγώνας που προαναφέραμε για την Α’ Ρουμανίας Ντιναμό Βουκουρεστίου – Αργκές έχει μαζέψει ποσό μέχρι τώρα στα 12.281€. Από αυτά, το 50% περίπου έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στην Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Χάκεν – Γκέτενμποργκ περνάμε. Ο τζίρος της τώρα είναι στα 8.660€. Από αυτά το περίπου 66% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:30.