Α’ Βελγίου 2025-26: Στοιχηματικό αφιέρωμα – Φαβορί & Αποδόσεις

Ανανεώθηκε:

Επιστρέφει η Προ Λιγκ Βελγίου για τελευταία σεζόν όπως τη γνωρίζουμε, αφού έρχεται μια μεγάλη αναδιάρθρωση. Τα προγνωστικά Βελγίου δεν προοικονομούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως αν μη τι άλλο δεν υπάρχει το πολύ μεγάλο φαβορί μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, εκτός αν κάποια από τις δύο εκπλήξει με τη σταθερότητά της.

Η Α’ Βελγίου στην Netbet
Netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς το παρόν αμφότερες ξεκινούν με δύσκολα παιχνίδια, η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ουνιόν φιλοξενείται από την Άντβερπ ενώ η δεύτερη Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την τρίτη πέρυσι, Γκενκ. Η Άντερλεχτ ξεκινάει με βατό ματς, θεωρητικά τουλάχιστον, απέναντι στη Βέστερλο εντός, αντιθέτως Γάνδη και Σαρλερουά δίνουν δύσκολα εκτός έδρας τεστ με Σεντ Τρούιντεν και Λέουβεν αντίστοιχα. Εντός έδρας θα ξεκινήσουν οι δύο “νεοφώτιστες”, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Λα Λουβιέρ, η πρώτη απέναντι στη Μέχελεν, η δεύτερη με τη Σταντάρ Λιέγης ενώ με μεταξύ τους μονομαχία αποφυγής των πλέι άουτ θα κάνουν μπάσιμο Ντέντερ και Σερκλ Μπριζ, στην έδρα της πρώτης.

Α’ Βελγίου: Σύστημα διεξαγωγής

Ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μια χρονιά πριν τη ολική αναδιάρθρωση της κατηγορίας με την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18. Καμία μεταβολή στην κανονική διάρκεια πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί κανονικά σε δύο γύρους, κατά τους οποίους κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει όλες τις υπόλοιπες από μία φορά, εντός και εκτός έδρας.

Στο τέλος της κανονικής περιόδου, οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα θα αγωνιστούν στα πλέι οφ για το πρωτάθλημα. Εκείνες που θα καταταγούν στις θέσεις 7-12 θα παίξουν στα πλέι οφ ΙΙ για τη θέση στο μπαράζ για το Κόνφερενς Λιγκ ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα δώσουν ματς πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι πρώτες δώδεκα ομάδες στα πλέι οφ διατηρούν τους βαθμούς που κατέκτησαν διαιρεμένους δια δύο, οι τελευταίες τέσσερις που θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ, τους διατηρούν στο ακέραιο. Σημαντική λεπτομέρεια ότι και φέτος ο νικητής της κανονικής διάρκειας εξασφαλίζει θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ αν στο τέλος δεν κερδίσει συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση ή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και οι τρεις υποκατηγορίες διεξάγονται σαν μίνι πρωταθλήματα δύο γύρων. Πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ενώ από τη συγκεκριμένη διαδικασία θα κριθούν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με εξαίρεση το τελευταίο για το Κόνφερενς Λιγκ, για το οποίο η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία προνομιούχο θέση, θα δώσει μπαράζ με την πρώτη των πλέι οφ ΙΙ.

Η μεγάλη διαφορά είναι στα πλέι άουτ. Φέτος δεν θα οδηγήσουν σε κάποιον απευθείας υποβιβασμό, μάλιστα οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες γλιτώνουν εντελώς. Ακόμα και η τελευταία μπορεί να σωθεί, θα κληθεί να παίξει μπαράζ ανόδου/παραμονής με τη νικήτρια των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας και αν επικρατήσει, θα συνεχίσει στην κατηγορία.

Οι ομάδες

Παρελθόν από την Προ Λιγκ δύο αρκετά σημαντικά ονόματα, η Μπέερσχοτ που επέστρεψε κατευθείαν στη δεύτερη κατηγορία δημιουργώντας αρνητικό ρεκόρ παρουσίας και η Κόρτραϊκ, η οποία υποβιβάστηκε μετά από 17 συναπτά χρόνια στην ελίτ της χώρας. Επιστρέφει η Ζούλτε Βάρεγκεμ που είχε υποβιβαστεί τη σεζόν 2022/23, πρώτη παρουσία στην κατηγορία της νέας Λα Λουβιέρ, η οποία για πρώτη φορά μετά την ένωση με την Κουιγέ και αρκετές αλλαγές ονομάτων, επανεμφανίζεται με την ονομασία που είχε, όταν είχε υποβιβαστεί, τη σεζόν 2005/06.

Ομάδα Γήπεδο Θέση 2024/25
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Joseph Marien (9.400)
Κλαμπ Μπριζ Jan Breydel (29.062)
Γκενκ Cegeka Arena (23.718)
Άντερλεχτ Lotto Park (22.500)
Άντβερπ Bosuilstadion (16.144)
Γάνδη Planet Group Arena (20.185)
Σαρλερουά Stade du Pays (15.000)
Βέστερλο Het Kuipje (8.035)
Μέχελεν AFAS-stadion (16.672)
Ντέντερ Van Roystadion (6.429) 10η
Σταντάρ Λιέγης Maurice Dufrasne (27.670) 11η
Λέουβεν Den Dreef (10.020) 12η
Σεντ Τρούιντεν Stayen (14.600) 13η
Σερκλ Μπριζ Jan Breydel (29.042) 14η
Ζούλτε Βάρεγκεμ Regenboogstadion (12.500) 1η (Β’)
Λα Λουβιέρ Easi Arena (8.050) 2η (Β’)

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ: Μετά από 90 χρόνια κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα, ακολουθώντας ακριβώς αντίθετη τακτική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μέτριο ξεκίνημα στην κανονική διάρκεια, τελείωμα με “σπασμένα φρένα” στα πλέι οφ, όταν η Κλαμπ Μπριζ αναλωνόταν στο να παλεύει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να φτάνει στους “16”. Έμεινε στην ιστορία ο κόουτς Ποκονιόλι, ο οποίος συνεχίζει, δεν θα έχει όμως κάποια από τα βασικά “γρανάζια” της ομάδας που έφτιαξε και λειτούργησε σαν μηχανή από ένα σημείο και μετά. Έχει ωστόσο και πάλι πιθανότητες για να καταφέρει να φέρει τον τίτλο, από θέση αουτσάιντερ, όπως ακριβώς έκανε και πέρυσι.

Κλαμπ Μπριζ: Το γεγονός ότι εντυπωσίασε στο Τσάμπιονς Λιγκ φτάνοντας στους “16”, είχε το τίμημά του και ήταν και μεγάλο, έχασε το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι όλοι την είχαν για φαβορί. Δεν έμεινε ωστόσο χωρίς τίτλο, κατέκτησε το κύπελλο στον τελικό κόντρα στην Άντερλεχτ και κάπως έσωσε την… παρτίδα. Ο Νίκι Χάγεν έχει κάνει καλή δουλειά και συνεχίζει, ο τίτλος όμως θα πρέπει να επιστρέψει στα δικά της χέρια. Αποχώρησαν βασικοί και η πόρτα της εξόδου ακόμα δεν έχει κλείσει, έγινε όμως προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά. Στο Βέλγιο αναμφίβολα εξακολουθεί να ξεχωρίζει, μονάδες σαν τις δικές της δεν έχει καμία άλλη, οι πιθανότητες είναι υπέρ της αλλά και όλο το άγχος πάνω της.

Γκενκ: Τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια, αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο. Όχι άδικα, στο κρίσιμο σημείο των πλέι οφ κατέρρευσε και τερμάτισε εκεί που την περίμεναν όλοι από ένα σημείο και μετά, τρίτη. Άξιο αναφοράς το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε υπό τον Τόρστεν Φινκ που συνεχίζει, σημασία όμως έχει και η αποτελεσματικότητα και εκεί θα πρέπει να βελτιωθεί. Με τις ελάχιστες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται, ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί μια πώληση της τελευταίας στιγμής, όπως του χαφ Καρέτσα. Ψηλά την περιμένουμε, αλλά πάλι για τίτλο δεν είναι…

Άντερλεχτ: Απελπιστική σεζόν, όχι επειδή τερμάτισε χαμηλά, αλλά διότι έδειξε πως τη σεζόν 2023/24 που βγήκε τρίτη, έπιασε το “ταβάνι” της υπό την παρούσα κατάσταση που βρίσκεται διοικητικά και οικονομικά. Κι αυτό για την ομάδα που έχει τους περισσότερους τίτλους στη χώρα, είναι ό,τι χειρότερο. Πέρυσι τερμάτισε τέταρτη, το χειρότερο όμως είναι πως από την αρχή ως το τέλος της σεζόν, δεν υπήρξε στιγμή να διεκδικεί πραγματικά το πρωτάθλημα. Ο Μπέσνικ Χάσι που την ανέλαβε στα πλέι οφ με πολύ μέτρια αποτελέσματα, έμεινε διότι δεν υπήρχε καλύτερη λύση, έγινε μια ανανέωση στο ρόστερ. αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στην Ευρώπη θα βγει λογικά, όμως αυτό για την Άντερλεχτ δεν μπορεί να είναι αρκετό.

Άντβερπ: Πέρυσι για εξάδα πάλευε και το ήξερε, δεν βίωσε τον εφιάλτη του 2023/24 που ξεκίνησε για πρωτάθλημα και δεν βγήκε καν στην Ευρώπη. Από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πάντως θα λείπει και φέτος, αφού έχασε τη θέση στο Κόνφερενς στο μπαράζ με τη Σαρλερουά στην έδρα της. Μια από τα ίδια και φέτος, σε ένα “Μποζουίλ” που θα χτίζεται παράλληλα, ελπίζουν πως το ίδιο θα συμβεί και με την ομάδα, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Στεφ Βιλς, ο οποίος από βοηθός πέρυσι, έγινε πρώτος προπονητής φέτος. Το ρόστερ παραμένει στα ίδια επίπεδα, λογικά πάλι θα μπει στην εξάδα, όμως εκεί ούτε φέτος τη βλέπουμε να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Γάνδη: Μετά από χρόνια μπήκε στην εξάδα και… το μετάνιωσε. Ως έβδομη “έκλεβε” τη θέση στο Κόνφερενς Λιγκ μέσω του μπαράζ τα προηγούμενα χρόνια, αυτή τη φορά μπήκε στην πρώτη εξάδα κι εκεί έκανε τον… σάκο του μποξ. Αναμενόμενο με τη “σφιχτή” οικονομική πολιτική της διοίκησης, η οποία φάνηκε ανακόλουθη και παρ’ όλο που είχε κάνει συμβόλαιο στον κόουτς Μιλίσεβιτς, τον αντικατέστησε με τον Ιβάν Λέκο που “άρπαξε” από τη Σταντάρ Λιέγης. Έφυγαν πολλοί βασικοί που δεν γίνεται να μην λείψουν, αλλά και παίκτες που δεν είχαν άλλο να προσφέρουν, ερωτηματικό αν αντικαταστάθηκαν επαρκώς. Από αυτό θα εξαρτηθεί το που θα φτάσει.

Σαρλερουά: Από τα χαμηλά στα ψηλά, όλη η πορεία της την περσινή σεζόν ήταν ανοδική. Ξεκίνησε άσχημα, άρχισε να στρώνει, στα πλέι οφ ΙΙ ήταν η καλύτερη και κυρίως η σταθερότερη με διαφορά και τελικά έφτασε στο μέγιστο που μπορούσε, κατέκτησε τη θέση στο Κόνφερενς Λιγκ της φετινής σεζόν, κερδίζοντας εκτός έδρας την Άντβερπ στο μπαράζ. Θα ήταν παράλογο να μην παραμείνει ο Ρικ Ντε Μιλ, ο οποίος από την πλευρά του βλέπει περιθώρια για ακόμα καλύτερα πράγματα, του έβαλε “φρένο” η διοίκηση πουλώντας δύο “πυλώνες” του ρόστερ, τους χαφ, Ζοργκάν και Χέιμανς. Δεν βλέπουμε να αντικαταστάθηκαν, αν και έγιναν κάποιες καλές προσθήκες, θα παλέψει και ίσως μπει στην εξάδα, αλλά ως εκεί.

Βέστερλο: Από τη στιγμή που μπήκε στα πλέι οφ ΙΙ, η σεζόν ήταν επιτυχημένη και πέρυσι. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω, αν και η θέση της ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τη σεζόν 2023/24, δεν υπάρχει όμως και φιλοδοξία για το κάτι παραπάνω. Ο Τίμι Σίμονς αντικαταστάθηκε στην τεχνική ηγεσία από τον Ισάμε Τσαράι, ο οποίος δεν έχει εργαστεί ξανά στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής, αλλαγή που αν μη τι άλλο φέρνει αρκετά μεγάλη αβεβαιότητα. Μικρές οι αλλαγές στο ρόστερ, δεν δείχνει ικανή για κάτι πολύ καλύτερο φέτος, ούτε και για κάτι πολύ χειρότερο.

Μέχελεν: Η περσινή σεζόν με τον Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο έδειχνε πως θα φέρει κάτι καλό, πριν το τέλος της σεζόν, η διοίκηση δεν ήθελε να βλέπει τον κόουτς και εκείνος έκανε ότι μπορούσε για να φύγει… Ο Φαντερμπίστ που τον διαδέχθηκε, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο, απεναντίας άφησε αρκετά ερωτηματικά. Ωστόσο η διοίκηση δεν είχε διάθεση να βρει κάτι καλύτερο και θα συνεχίσει με εκείνον να στήνει για πρώτη φορά δική του ομάδα. Δύσκολο το έργο του αφού έφυγαν σημεία αναφοράς της ενδεκάδας και μάλλον δεν αντικαταστάθηκαν. Το να έχει μια θέση στην δεκάδα θα είναι αρκετό, εκτός αν στις μεταγραφές έχει βγάλει… λαγούς από τα καπέλα.

Ντέντερ: Για νεοφώτιστη τα πήγε εξαιρετικά. Ούτε η πλέον σταθερή ήταν, ούτε έπαιξε το πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως και μόνο που δεν ήταν στα πλέι άουτ, συνιστά μεγάλη επιτυχία. Επιτυχία που σαφώς πιστώθηκε στον κόουτς Βενσάν Εβράρ, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο θα συνεχίσει. Υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόσημο, αν και κάποιοι που αποκτήθηκαν δείχνουν καλύτεροι από εκείνους που αποχώρησαν. Τα κεκτημένα θέλει να διατηρήσει, ακόμα όμως κι αυτό να μη συμβεί, φαντάζει τραβηγμένο το να τερματίσει τελευταία κι ακόμα περισσότερο το να υποβιβαστεί.

Σταντάρ Λιέγης: Μετά από χρόνια ξεκίνησε με αισιοδοξία, μολονότι τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα δεν έλειψαν. Υπήρχε όμως ένας Ιβάν Λέκο με μια ομάδα αποφασισμένη να κερδίσει εντυπώσεις και ως έναν βαθμό τα κατάφερε. Διεκδίκησε θέση στην πρώτη εξάδα, στα πλέι οφ ΙΙ όμως κατέρρευσε και δεν έκανε νίκη, με συνέπεια από έβδομη που ήταν στην κανονική διάρκεια, να τερματίσει κάτω από τη δεκάδα. Διοικητικά στο τέλος της σεζόν έγιναν σημαντικές αλλαγές, ο κόουτς Λέκο όμως είδε ότι πάλι το οικονομικό θα είναι ζήτημα και έφυγε για τη Γάνδη. Ο Ρουμάνος, Μιρτσέα Ρέντνικ ανέλαβε στη θέση του, με ένα ρόστερ ελαφρώς καλύτερο, τα μεγάλα όνειρα ωστόσο ούτε και φέτος επιτρέπονται.

Λέουβεν: Είναι ορισμός της ομάδας που ενδιαφέρεται μόνο να διατηρείται στην πρώτη κατηγορία και το απέδειξε και την περασμένη σεζόν. Με το που εξασφάλισε την παρουσία στα πλέι οφ ΙΙ, ουσιαστικά τελείωσε η σεζόν, ο κόουτς Κόουλμαν έφτασε στο σημείο να κάνει δοκιμές και πειραματισμούς σαν να επρόκειτο για φιλικά προετοιμασίας… Εμφανώς δεν θα προχωρούσε άλλο η συγκεκριμένη συνεργασία, τη θέση του Ουαλού πήρε ο Νταβίντ Ουμπέρ που πέρυσι διετέλεσε υπηρεσιακός στην Άντερλεχτ από τον Οκτώβριο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθληματος. Εναρμονισμένες απόλυτα με τον στόχο της παραμονής οι αλλαγές στο ρόστερ της, “ταβάνι” η δεκάδα, τα… χειρότερα δεν είναι τόσο πιθανά αλλά ούτε και αποκλείονται εντελώς.

Σεντ Τρούιντεν: Με τη διοίκηση να κάνει τη μία λάθος επιλογή τεχνικού μετά την άλλη, στο τέλος της σεζόν βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή. Τουλάχιστον στα πλέι άουτ τα “κλειδιά” πήγαν στον Βόουτερ Φράνκεν και εκείνος την οδήγησε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ, μακριά από περαιτέρω “περιπέτειες”. Ο Φράνκεν συνεχίζει κι αυτό σημαίνει πως πήρε εγγυήσεις πως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Ενισχύθηκε το ρόστερ με παίκτες από την κατηγορία και όχι μόνο, έχει ποιότητα για να μην περάσει τους περσινούς εφιάλτες, αλλά και κάτι περισσότερο από την αποφυγή των πλέι άουτ, είναι μάλλον δύσκολο να το πετύχει.

Σερκλ Μπριζ: Δύο διαφορετικές ομάδες ήταν πέρυσι. Μία η ευρωπαϊκή Σερκλ που τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα της league phase του Κόνφερενς Λιγκ και αποκλείστηκε στους “16” από τη Γιαγκελόνια και μια άλλη, εντός συνόρων, που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και τελικά έφτασε στο σημείο να παίξει μπαράζ παραμονής με την Πάτρο. Ο Μπερντ Στορκ πήρε το ρόλο του τεχνικού ειδικής αποστολής στα μπαράζ, ήθελε να μείνει αλλά τελικά αποχώρησε. Ο Γερμανός, Ονούρ Τσινέλ, που τελείωσε τη σεζόν ως υπηρεσιακός στον πάγκο της Ζάλτσμπουργκ ανέλαβε, κύρια αποστολή του, να “δέσει” ένα αρκετά αλλαγμένο ρόστερ. Αν τα καταφέρει καλώς, αν όχι, έμπλεξαν, κι αυτός και η ομάδα.

Ζούλτε Βάρεγκεμ: Πριν από δύο σεζόν κατέρρεε έχοντας λυγίσει από τα οικονομικά προβλήματα. Αυτά πλέον έχουν λυθεί ως έναν βαθμό και πέρυσι μετά από σκληρή μάχη με Λα Λουβιέρ και Μόλενμπεκ, κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην ισοβαθμία με την πρώτη. Σημαντική η επιτυχία του Σβεν Φαντενμπρούκ, παίρνει την ευκαιρία του για πρώτη φορά στην κατηγορία, παραμένοντας. Το υλικό που έχει στα χέρια του σίγουρα μπορούσε να είναι καλύτερο, ωστόσο σε μια τελευταία ανάλυση θα πρόκειται για αποτυχία αν η Ζούλτε τερματίσει τελευταία.

Λα Λουβιέρ: Δεύτερη αλλά στην ουσία επίσης πρωταθλήτρια αφού οι βαθμοί που μάζεψε ήταν ακριβώς ίδιοι με της Ζούλτε. Σπουδαία επιτυχία για μια ομάδα που κανείς δεν είχε για φαβορί για άνοδο, πολύ σημαντικό το ότι τερμάτισε πάνω από τη Μόλενμπεκ που έκανε μια μεγάλη επένδυση για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Πλησιάζοντας τα 200 παιχνίδια στον πάγκο, ο Γερμανός, Φρέντερικ Τακίν, την ανέβασε άλλη μια κατηγορία, θα ήταν πέρα για πέρα άδικο να μην συνεχίσει. Το άσχημο για εκείνον και όλον τον σύλλογο είναι ότι διαθέτει παίκτες που τη φέρνουν τελευταία σε αξία ρόστερ και πρώτη σε πιθανότητες να γίνει η φετινή Μπέερσχοτ.

Οι αποδόσεις – Νικητής Διοργάνωσης

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πρώτο φαβορί είναι η Κλαμπ Μπριζ. Από κοντά ακολουθεί η εν ενεργεία πρωταθλήτρια, Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, που άρπαξε στο τέλος τον τίτλο από την Μπριζ κι από ‘κει και μετά το χάος. Τρίτη η Γκενκ, στην ουσία ελλείψει άλλου σοβαρού ανταγωνιστή, η Άντερλεχτ επανέρχεται εκεί που ήταν πριν λίγα χρόνια, να θεωρείται από δύσκολο έως και απίθανο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για Άντβερπ και Γάνδη που λογικά δεν θα είναι καν ανταγωνιστικές, Σαρλερουά και Μέχελεν φαίνεται ότι θα πιέσουν μήπως και “σπάσουν” την εξάδα. Φαβορί για να καταλάβει την τελευταία θέση η “νεοφώτιστη” Λα Λουβιέρ, Ντέντερ και Ζούλτε Βάρεγκεμ όμως, δεν βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση.

Κλαμπ Μπριζ ➡ 3.00 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ ➡ 4.33
Γκενκ ➡ 8.00 Άντερλεχτ ➡ 9.00
Άντβερπ ➡ 13.00 Γάνδη ➡ 15.00
Σαρλερουά ➡ 19.00 Μέχελεν ➡ 21.00
Βέστερλο ➡ 26.00 Σεντ Τρούιντεν ➡ 34.00
Σερκλ Μπριζ ➡ 51.00 Λέουβεν ➡ 67.00
Σταντάρ Λιέγης ➡ 67.00 Ζούλτε Βάρεγκεμ ➡ 151.00
Ντέντερ ➡ 151.00 Λα Λουβιέρ ➡ 251.00
Η Α’ Βελγίου στην Netbet
Netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 23/07.