*Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Στουρμ Γκρατς (15/08).

*Με χρήση VAR.

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ρέιντζερς – Σερβέτ. Αυτή που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2021/22: Η Αϊντχόφεν πανηγύρισε δύο νίκες με 4-1 (εκτός) και 2-0 (εντός).

*Η Αϊντχόφεν αντιμετώπισε συνολικά 18 φορές ομάδες από την Αυστρία (11-2-5). Από την πλευρά της η Στουρμ Γκρατς έχει απολογισμό 3-1-8 κόντρα σε ολλανδικές ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ολλανδία, 40)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Φέγενορντ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Λανγκ στο 79′.

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Αϊντχόφεν πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τρίτου σερί και 14ου συνολικά Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Το βράδυ της Παρασκευής φιλοξενήθηκε στην έδρα της πρωταθλήτριας Φέγενορντ σε μία σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση. Ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο κι έγινε πιο επιθετική, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών.

Την προηγούμενη σεζόν η Αϊντχόφεν τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος (-7 από Φέγενορντ) και κατέκτησε το Κύπελλο επί του Άγιαξ στην παράταση. Δίνει το παρών για τρίτη σερί σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρσι αποκλείστηκε από τη Ρέιντζερς στα πλέι οφ.

Συμμετείχε για τελευταία φορά στους ομίλους αυτού τη σεζόν 2018/19. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Πέτερ Μποζ το καλοκαίρι, την πόρτα της εξόδου πέρασαν πέντε ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι Τσάβι Σίμονς (ΜΕ, Ρομέρο (ΕΠ) και Γκουτιέρες (ΜΕ).

Δαπανήθηκαν 23,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση των Λανγκ (ΜΕ) και Πέπι (ΕΠ) από Κλαμπ Μπριζ και Άουγκσμπουργκ. Στις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα. Το Σάββατο (12/8) υποδέχεται την Ουτρέχτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ (Αυστρία, 112)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της ΛΑΣΚ Λιντζ. Σκόραραν οι Χόρβατ (27′) και Βλόνταρτσικ (77′).

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Στουρμ Γκρατς. Το Σάββατο προσπέρασε το εμπόδιο της ΛΑΣΚ Λιντζ στη “Merkur Arena” κάνοντας το 2Χ2. Έπαιξε μονότερμα στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με τον Χόρβατ, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Λογαριασμό άνοιξε ο νεοαποκτηθέντας Βλόνταρτσικ με κεφαλιά-ψαράκι. Το συγκρότημα του Ίλτσερ μετρά τρεις επίσημες αναμετρήσεις στη σεζόν και ισάριθμες νίκες, σε κάθε μία από τις οποίες πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ (12-2 διαφορά γκολ).

“Θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Αν φτάσουμε σε μία μεγάλη εμφάνιση, μπορούμε να αποκλείσουμε και την Αϊντχόφεν. Πρόκειται για μία σπουδαία αντίπαλο που παίζει ομαδικά”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ίλτσερ.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ