Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (25.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Χαλαρή η κατάσταση στο κουπόνι ΟΠΑΠ σήμερα (25/06) αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι Σάββατο. Ανάμεσα στους αγώνες που ξεχωρίζουν είναι το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπως και αγώνες για τα πρωταθλήματα Νορβηγίας και Βραζιλίας. Ας δούμε τα κυριότερα ματς σήμερα παρακάτω.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ολυμπιακός

Δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, σήμερα για τον Ολυμπιακό, μια μέρα μετά το πρώτο, με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αρκετές αλλαγές και δοκιμές σε πρόσωπα αναμένονται από τον Μαρτίνς, μετά και τη χτεσινή ήττα και τα λάθη που εντόπισε.

Ντέρμπι στο Ρόγκαλαντ

Δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 11η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Χάουγκεσουντ υποδέχεται τη Βίκινγκ στο ντέρμπι του Ρόγκαλαντ και αμφότερες θέλουν την επιστροφή στις νίκες. Επίσης, η Ρόσενμποργκ υποδέχεται την ουραγό Κρίστιανσουντ η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στο Σάο Πάολο

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η δράση για την 14η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Στις 22:30, η αρχή γίνεται με το πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε Ατλέτικο Παραναένσε και Μπραγκαντίνο, ενώ στη 01:00 είναι προγραμματισμένο και το ντέρμπι του Σάο Πάολο, ανάμεσα σε Κορίνθιανς και Σάντος. Την ίδια ώρα, η Φλαμένγκο υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο, θέλοντας αντίδραση μετά από τις δυο σερί ήττες που υπέστη. Τέλος, στις 03:00, η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί τη Φορταλέζα.

Με την ψυχολογία και την έδρα η Ρίβερ

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το κουπόνι σήμερα από την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και την πέμπτη αγωνιστική της. Τραβούν τα βλέμματα η αναμέτρηση μεταξύ της ανεβασμένης Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Ατλέτικο Λανούς, όπως και το παιχνίδι μεταξύ Εστουδιάντες και Νιούελς Ολντ Μπόις, δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

Ρεφάρει η Ίντερ Μαϊάμι

Πλούσια είναι η δράση στο πρωτάθλημα του MLS. Η Κάνσας ταξιδεύει στο Σιάτλ, ενώ η Μόντρεαλ υποδέχεται την Σάρλοτ. Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Ίντερ Μαϊάμι με αντίπαλο τη Μινεσότα, με ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη Χιούστον – Σικάγο.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Φαβορί η Πανεβέζις

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Λιθουανίας. Η Πανεβέζις αποτελεί το πρώτο φαβορί για νίκη επί της Σιαουλιάι, δύο ώρες αργότερα η Ριτεριάι αντιμετωπίζει την Χέγκελμαν.