Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (22.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Χαλαροί οι ρυθμοί στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (22/06). Οι αναμετρήσεις που τραβούν το ενδιαφέρον έρχονται από την Α’ Φινλανδίας και το κύπελλο Βραζιλίας. Πάμε να δούμε τα κυριότερα ματς σήμερα παρακάτω.

Ξεκίνημα του δεύτερου γύρου

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 11η και τη 12η αγωνιστική της Veikkausliiga στη Φινλανδία. Οι ομάδες που οδηγούν την “κούρσα”, Κουόπιο και Ελσίνκι, παίζουν με Ούλου και Μάριεχαμν αντίστοιχα. Η Βάασα υποδέχεται τη Χόνκα και η Σεϊναγιόεν τη Χάκα. Η Ίντερ Τούρκου φιλοξενεί τη Λάχτι και τέλος, η Ίλβες παίζει με τη Χέλσινγκφορς.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρο φαβορί η Ρίγα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Λετονίας. Η Ρίγας Σκόλα δοκιμάζεται στην έδρα της Βαλμιέρα, λίγο αργότερα η Λιεπάγια υποδέχεται την Τούκουμς. Δύσκολη αποστολή θα έχει η Αούντα στην έδρα της Ρίγα.

Τον πρώτο λόγο η Ζαλγκίρις

Έχοντας υποχωρήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας η Πανεβέζις φιλοξενείται από τη Γιόναβα, μία ώρα αργότερα η Σιαουλιάι αντιμετωπίζει την Κάουνο Ζαλγκίρις. Το βράδυ Ζαλγκίρις και Τζιούγκας διασταυρώνουν ξίφη για το πρωτάθλημα Λιθουανίας.

Συνέχεια με ντέρμπι στο κύπελλο Βραζιλίας

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη φάση των “16” στο κύπελλο της Βραζιλίας. Στην 01:00, είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της Γκοϊάνα, ανάμεσα σε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Γκοϊάς, ενώ μισή ώρα αργότερα η Ατλέτικο Παραναένσε έχει επικίνδυνη έξοδο κόντρα στη Μπαΐα. “Clássico-Rei” στις 02:00 ανάμεσα σε Φορταλέζα και Σεαρά, ενώ στις 03:30 ανοίγουν σέντρα τα παιχνίδια Ατλέτικο Μινέιρο – Φλαμένγκο και Κορίνθιανς – Σάντος.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Ατλέτικο Νασιονάλ – Ντεπόρτες Τολίμα

Πράξη πρώτη στον τελικό του πρωταθλήματος Απερτούρα στην Κολομβία, με την Ατλέτικο Νασιονάλ να υποδέχεται τη Ντεπόρτες Τολίμα (04:00). Ξημερώματα Δευτέρας η μεταξύ τους ρεβάνς.