Κουπόνι Δευτέρας (13/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Πιο χαλαροί είναι οι ρυθμοί στο κουπονι οπαπ της Δευτέρας (13/09), μετά το Σ/Κ, αν και το πλήθος αγώνων παραμένει μεγάλο για τα δεδομένα της μέρας. Ξεχωρίζει η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την αυλαία της 1ης αγωνιστικής να πέφτει, ενώ το πρόγραμμα έχει και αναμετρήσεις σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέλει να μπει με το δεξί

Έχοντας την παράδοση με το μέρος του, ο Άρης υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον ΟΦΗ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Σούπερ Λιγκ.

Έβερτον – Μπέρνλι

Η Έβερτον παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, σκοράρει με μεγάλη ευκαιρία και θέλει να πιάσει ξανά κορυφή. Η Μπέρνλι δείχνει βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά η έξοδος στο “Γκούντισον Παρκ” θα είναι δύσκολη.

Προς αναζήτηση της πρώτης νίκης

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 4η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Γρανάδα φιλοξενεί τη Μπέτις σε ένα μίνι ντέρμπι στην ευρύτερη περιοχή της Ανδαλουσίας. Επίσης, η Χετάφε υποδέχεται την Έλτσε. Κοινός παρονομαστής των τεσσάρων ομάδων σήμερα, είναι ότι καμία δεν έχει σημειώσει νίκη έως τώρα.

Δύσκολη έξοδος για Ελλάς Βερόνα

Στο “Renato Dall’ Ara” δοκιμάζεται η Ελλάς Βερόνα με αντίπαλο την Μπολόνια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

“Ζόρια” για την Ουέσκα

Ένα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Λούγο η οποία δεν έχει πανηγυρίσει νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, υποδέχεται την Ουέσκα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανώτερο σύνολο, όμως προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και φυσικά θέλουν να ανακάμψουν άμεσα.

Στα σχοινιά η Μπέιρσχοτ

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Μπέιρσχοτ υποδέχεται στην Αμβέρσα τη Σιντ-Τράιντεν, με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει πάρει “τρίποντο” ύστερα από έξι αγωνιστικές. Με καλή ψυχολογία η Σιντ-Τράιντεν.

Με νέο τεχνικό η Αλάνιασπορ

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, η Αλάνιασπορ υποδέχεται την Γκιρεσούνσπορ, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της, ενώ  η Αντάλιασπορ αναζητά αντίδραση στην έδρα της Γκαζιαντέπ.

Σε εξαιρετική φόρμα η Εστορίλ

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, Μαρίτιμο και Αρούκα αναζητούν αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η Εστορίλ θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στην Τοντέλα.

Επικίνδυνη έξοδος για Πογκόν

Δύο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πολωνίας, η Γκόρνικ Λέτζνα αγωνίζεται χωρίς περιθώρια λάθους κόντρα στη Βίσλα Πλοκ, ενώ η Πογκόν θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στη Ραντόμιακ εκτός έδρας.

Ντεμπούτο Αυγουστή στον ΑΠΟΕΛ

Αντίδραση θέλει να βγάλει ο ΑΠΟΕΛ, μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας, υποδέχεται απόψε (18:00) τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έχοντας τον Σοφρώνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία. Λίγο αργότερα (20:00), η ΑΕ Λεμεσού φιλοξενεί την Πάφο, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Τον πρώτο λόγο η Ρούμπιν

Με δυο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής στη Ρωσία. Στις 18:30, η Ρούμπιν Καζάν έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει της Ουράλ, εντός έδρας. Μια ώρα αργότερα, Ροστόφ και Κράσνονταρ κοντράρονται με στόχο μια καλή εμφάνιση.

Σε αναζήτηση νίκης

Ολοκληρώνεται απόψε η όγδοη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Δανίας, με την Οντένσε να υποδέχεται τη Σοντερίσκε (20:00). Οι δυο πλευρές έχουν ξεχάσει τι πάει να πει νίκη στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να είναι χαμηλά στην κατάταξη.

“Βλέπει” κορυφή η ΑΪΚ

Τρία παιχνίδια διεξάγονται απόψε (20:00) στην Α Σουηδίας, που ολοκληρώνουν την 18η αγωνιστική. Την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κατάταξη έχει η ΑΪΚ, που δοκιμάζεται στην έδρα της Μιάλμπι. Την ίδια ώρα, η Έλφσμποργκ έχει τον πρώτο λόγο στο εντός έδρας ματς με τη Χάκεν, ενώ ερχόμενη από αήττητο σερί, η Βάρμπεργκς δοκιμάζεται στην έδρα της Έρεμπρο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Σπορτ Ρεσίφε – Ιντερνασιονάλ

Με σοβαρό πρόβλημα στο γκολ η Σπορτ Ρεσίφε, αγνοεί τη νίκη επτά παιχνίδια και παραμένει στα “κόκκινα”. Η Ιντερνασιονάλ ήταν τυχερή στο 0-0 με την Γκοϊανιένσε και δεν πείθει με την εικόνα της εκτός έδρας.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 13 09 2021