Κουπόνι Δευτέρας (14/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Συνέχεια στις μεγάλες μάχες του Euro δίνεται στο κουπονι οπαπ της Δευτέρας (14/06). Παράλληλα, ξεχωρίζουν και οι αναμετρήσεις για το Κόπα Αμέρικα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκωτία – Τσεχία

Οι δύο ομάδες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο ως τα αουτσάιντερ για την πρόκριση. Βρίσκονται σ’ έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο και το μεταξύ τους παιχνίδια στην πρεμιέρα αναμένεται να κρίνει πολλά. Όποια ομάδα πάρει τη νίκη, θα αποκτήσει και σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση. Η Σκωτία παίζει εντός έδρας, έχει αυτοπεποίθηση, από την άλλη η Τσεχία είναι πιο έμπειρη σε τέτοιες διοργανώσεις και διαθέτει περισσότερη ποιότητα απ’ τους Σκωτσέζους.

Πολωνία – Σλοβακία

Η Πολωνία ξεκινάει με φιλοδοξίες τον όμιλο, ψάχνει τη διάκριση στο τουρνουά, διαθέτει στις τάξεις τον φοβερό και τρομερό Λεβαντόφσκι και σωστά οι bookmakers την προσφέρουν φαβορί για τη νίκη. Η Σλοβακία, από την άλλη, είναι το αουτσάιντερ του ομίλου και εκτιμούμε πως θα συναντήσει δυσκολίες στο πρώτο παιχνίδι.

Ισπανία – Σουηδία

Πρεμιέρα για τον πέμπτο όμιλο κάνουν Ισπανία και Σουηδία, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη. Είναι δικαιολογημένο φαβορί οι Ισπανοί, που διαθέτουν ποιότητα και παίζουν εντός έδρας, ωστόσο οι Σουηδοί δεν πρόκειται να αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο, είναι «δεμένο» σύνολο και έχουν καλές επιλογές παικτών.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Αργεντινή – Χιλή

Συνέχεια στο Κόπα Αμέρικα με την πρεμιέρα για την Αργεντινή και τη Χιλή. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα η δύο ομάδες τελευταία. Ωστόσο, η Αργεντινή στοχεύει ψηλά στη διοργάνωση με οδηγό τον Μέσι. Από την άλλη, η Χιλή έχει και αυτή τις προσδοκίες της με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Λασάρτε.

Παραγουάη – Βολιβία

Μπαίνουν στη μάχη του Κόπα Αμέρικα Παραγουάη και Βολιβία με το μεταξύ τους παιχνίδι. Φαβορί είναι η Παραγουάη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που φιλοδοξεί να παίξει με αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Η Βολιβία, από την πλευρά της, έχει απουσίες λόγω κορωνοϊού, με τρεις παίκτες να απουσιάζουν.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 14 06 2021