Κουπόνι Τρίτης (11/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Γεμάτο είναι το κουπονι οπαπ της Τρίτης (11/05), με τη δράση σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης να κλέβει την παράσταση. Στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες για την Πρέμιερ Λιγκ, τη Λα Λίγκα και τη Σέριε Α, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κίνητρο η Λέστερ στο “Ολντ Τράφορντ”

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (11/05) στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λέστερ και η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας.

Χωρίς περιθώρια η Μπαρσελόνα

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της εμβόλιμης 36ης αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Στην πρώτη χρονικά, η Οσασούνα υποδέχεται την Κάντιθ (20:00), όπου αμφότερες δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Μια ώρα μετά, η Έλτσε και Αλαβές “διασταυρώνουν τα ξίφη” τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει “ανάσα” στη μάχη της παραμονής. Τέλος, η Μπαρσελόνα αγωνίζεται εκτός έδρας με την αδιάφορη Λεβάντε.

Μονόδρομος η νίκη για Νάπολι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Diego Armando Maradona” που ανοίγει την αυλαία της 36ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

“Τελικός” παραμονής

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, ο Ερμής Αραδίππου φιλοξενεί το Παραλίμνι, σε μια αναμέτρηση που έχει το χαρακτήρα τελικού, αφού και οι δύο είναι στην επικίνδυνη ζώνη και θέλουν να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Τον πρώτο λόγο η Βασιλεία

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας, η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις αντιμετωπίζει τη Βαντούζ που δίνει μάχη για την παραμονή, ενώ η Βασιλεία αναζητά αντίδραση κόντρα στην ντεφορμέ Λουγκάνο.

“Αγκαλιά” με τον τίτλο

Μια ανάσα από το πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που με νίκη κόντρα στη Ρίο Άβε το κατακτά και μαθηματικά. Στην έδρα της Νασιονάλ δοκιμάζεται η Μπενφίκα, ενώ η Σάντα Κλάρα υποδέχεται τη Ρίο Άβε. Στην έδρα της Τοντέλα δοκιμάζεται η Μπελενένσες.

Με υπηρεσιακό προπονητή η Ερζουρούμσπορ

Δέκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 41η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με τις μάχες για τον τίτλο και την παραμονή να έχουν πάρει φωτιά. Κρίσιμες αναμετρήσεις στην ουρά, παιχνίδια αποδείξεων για Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας δυο στροφές πριν το φινάλε, ενώ η Ερζουρούμσπορ θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού τεχνικού.

Φορμαρισμένη η Ντινάμο Βουκουρεστίου

Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο του της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, η Ντινάμο Βουκουρεστίου υποδέχεται την Άστρα Γκιουργκίου στη ρεβάνς του 1-0 των φιλοξενούμενων σήμερα. Η Ντινάμο είναι σε εξαιρετική κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά, με τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και οδεύει προς παραμονή.

Επικρατούν τα φαβορί

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Σουδαμερικάνα. Η Μετροπολιτάνος υποδέχεται το φαβορί της αναμέτρησης, την Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ η Μπραγκαντίνο φιλοξενεί την επικίνδυνη Έμελεκ. Επίσης, η Μοντεβίδειο Σίτι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ιντεπεντιέντε και τέλος η Τασέρες ντε Κόρδομπα υποδέχεται τη Ντεπόρτες Τολίμα από την Κολομβία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Με ψυχολογία η Κουόπιο

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της Veikkausliiga της Φινλανδίας. Η Ίλβες θέλει να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση της Ελσίνκι για το χαμένο τελικό και ελπίζει να διπλασιάσει τις νίκες της. Επίσης, η Κυπελλούχος Κουόπιο έχει εξαιρετική παράδοση πρόσφατα με αντίπαλο τη Λάχτι και θέλει να σημειώσει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 11 05 2021