Κουπόνι Δευτέρας (19/04): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Αναμενόμενα πιο χαλαρό το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (19/04) μετά από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο. Σήμερα ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές σε Super League, Premier League και Segunda Dvision, ενώ ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Σκανδιναβοί. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα για όλα η ΑΕΛ

Με τον αγώνα Λαμία – Λάρισα ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Οι Θεσσαλοί είναι ουραγοί της βαθμολογίας, όμως αν κερδίσουν βάζουν από κάτω τους ΟΦΗ και Παναιτωλικό. Άνετη η Λαμία, έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή.

Έμεινε μόνο η τετράδα για τη Λίβερπουλ

Ο αγώνας Λιντς – Λίβερπουλ κλείνει την αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι» δεν έχουν να παλέψουν για κάτι άλλο πλέον πέρα απ’ την τετράδα, ενώ η Λιντς έχει πλησιάσει την εξάδα και δεν έχει να χάσει τίποτα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Τελευταία ευκαιρία για Αλμερία

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα (19/04) η 35η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Λεγανές υποδέχεται την Πονφεραδίνα και ε νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ενώ η Αλμερία φιλοξενεί την Εσπανιόλ και γνωρίζει πως μόνο με νίκη θα κρατηθεί ζωντανή στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Από την άλλη, η Εσπανιόλ με νίκη στην Ανδαλουσία θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Πριμέρα.

Γιονγκ Αϊντχόφεν – Ντε Γκράαφτσαπ

Φόρτσαρε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν η Γιονγκ Αϊντχόφεν και χρειάζεται ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή. Ισχυρότερο το κίνητρο της Ντε Γκράαφτσαπ, η οποία με νίκη θα κάνει τεράστιο άλμα για την απευθείας άνοδο.

Σε φόρμα ο Εθνικός Άχνας

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, ο Εθνικός Άχνας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Πάφο με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του. Επίσης, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Καρμιώτισσα, με τους γηπεδούχους μόνο να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Μπάνφιλντ – Πλατένσε

Ένα παιχνίδι διεξάγεται σήμερα για τη 10η αγωνιστική του Κόπα ντε λα Σουπερλίγκα, η Μπάνφιλντ αναζητά αντίδραση μετά την ήττα της από τη Ροζάριο Σεντράλ, κόντρα στην Πλατένσε που δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό μετά το πέρασμα εννέα αγωνιστικών.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-19-04