Θεωρία Στοιχήματος: Στρατηγική για γκολ στα τελευταία λεπτά

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Η στοιχηματική αγορά είναι πλέον γεμάτη με επιλογές και μπορεί ο καθένας να βρει αυτή που του ταιριάζει! Σε συνδυασμό με τα προγνωστικά στοιχήματος πάντα. Μία από αυτές στο ποδόσφαιρο είναι και να μπει γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία. Ένα μεγάλο μέρος των τερμάτων, έως και το 1/4, σημειώνεται στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά. Αυτό το ποσοστό ισχύει για τα περισσότερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου η συγκεκριμένη επιλογή για στοίχημα είναι δημοφιλής. Θα πρέπει να μελετήσετε τον χρόνο των γκολ σε αυτές τις διοργανώσεις. Ειδικά πόσα γκολ θα σημειωθούν στον χρόνο που δίνεται έξτρα λόγω τραυματισμών και ποια ομάδα έχει τάση να σκοράρει πιο αργά.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει εξήγηση γιατί αρκετά γκολ μπαίνουν αργότερα σε έναν αγώνα. Η πίεση στο φαβορί για να κερδίσει ή να ισοφαρίσει, η σωματική κόπωση ή η έλλειψη αμυντικής νοοτροπίας που οδηγεί σε πολλές αντεπιθέσεις, όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους.

Γκολ στα τελευταία λεπτά στο ζωντανό στοίχημα

Αυτή η στρατηγική είναι χρήσιμη όταν στοιχηματίζετε σε παιχνίδι σε εξέλιξη, με τις αποδόσεις να αυξάνονται όσο περνάει ο χρόνος. Έχει ιδιαίτερη αξία όταν ο αγώνα είναι ισόπαλος και οι δύο ομάδες πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν για πρόκριση ή καλύτερη κατάταξη. Μία ακόμη περίπτωση είναι όταν το αουτσάιντερ βρίσκεται μπροστά στο σκορ ή κρατάει την ισοπαλία. Τότε το φαβορί αναγκάζεται να επιτεθεί, και πολύ συχνά βρίσκει το γκολ.

Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξετε γκολ στα τελευταία λεπτά για στοίχημα καλό είναι να μην το κάνετε πριν τη σέντρα του ματς. Οι αποδόσεις τότε είναι πολύ χαμηλές. Επιπλέον, παίζετε στα τυφλά και ακυρώνετε το πλεονέκτημά σας. Καθώς διαφορετικά μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του αγώνα και να στοιχηματίζετε όταν οι αποδόσεις έχουν υψηλή αξία.

Συμβουλές για στοίχημα με τέρματα αργά στον αγώνα

Επικεντρωθείτε σε αγώνες που αμφότερες οι ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο να σκοράρουν. Μην περιμένετε ότι μόνο το φαβορί θα βρει δίχτυα. Ακόμη και αν τα αουτσάιντερ έχουν κλειστεί στο δικό τους μισό, μπορούν πάντα να κάνουν μία απροσδόκητη αντεπίθεση και να σκοράρουν.

  • Δείτε τα γενικά στατιστικά του πρωταθλήματος. Ποια είναι η απόδοση των ομάδων στους τελευταίους πέντε ή έξι αγώνες. Πόσο συχνά σκοράρουν ή δέχονται γκολ τα τελευταία λεπτά. Πόσα γκολ μπαίνουν συνήθως στους αγώνες τους. Αυτά τα στατιστικά έχουν την τάση να επαναλαμβάνονται και μπορούν να σας βοηθήσουν.
  • Τσεκάρετε τα τρέχοντα στατιστικά αγώνα, αν είναι διαθέσιμα. Για παράδειγμα, πόσες ευκαιρίες στην εστία έχουν και οι δύο ομάδες. Χρειάζεστε παίκτες που να έχουν την αυτοπεποίθηση να βρουν στόχο.
  • Βρείτε τοπικά ντέρμπι όπου στην προϊστορία έχουν σημειωθεί πολλά γκολ. Ακόμη και αν μία ομάδα προηγείται με τρία γκολ διαφορά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει την μπάλα για να περάσει ο χρόνος. Θα προσπαθήσει να σκοράρει όσο το δυνατόν πιο πολλά τέρματα, ενώ η αντίπαλος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να περιορίσει τη βαριά ήττα.
  • Να ενημερώνεστε πάντα για τη διοργάνωση του παιχνιδιού. Αν είναι το επαναληπτικό για κύπελλο μετά από ισοπαλία ή για ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι πιθανό ότι η γηπεδούχος ομάδα χρειάζεται να σκοράρει δύο ή τρία γκολ. Επίσης, δώστε προσοχή σε παιχνίδια που προηγούνται ενός σημαντικού αγώνα, όπως για το πρωτάθλημα ή πριν από ματς Champions League. Σε αυτήν την περίπτωση, το φαβορί πιθανότατα θα προσπαθήσει να προηγηθεί από νωρίς για να έχει ηρεμία στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Εναλλακτικά, μπορεί να ξεκινήσει με παίκτες που συνήθως είναι στον πάγκο και πιο αργά να βάλει άλλους πρώτης προτίμησης για να ψάξουν το γκολ.

Τι να προσέξετε

  • Να είστε επιφυλακτικοί στους αγώνες χωρίς γκολ. Στις περισσότερες περιπτώσεις  δεν θα μπει τέρμα λόγω των ντεφορμέ επιθετικών, του άγχους των παικτών και των αδύναμων επιθέσεων. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μειώνουν τις πιθανότητες να μπει γκολ προς το τέλος, ειδικά αν μία ομάδα είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία.
  • Αποφύγετε αγώνες που έχουν τραβήξει την προσοχή για τους λάθος λόγους. Για παράδειγμα, όταν ένας κορυφαίος επιθετικός παίζει εναντίον του προηγούμενου συλλόγου του ή ένας προπονητής επιστρέφει σε γήπεδο πρώην ομάδας του. Μην προτιμάτε επίσης αγώνες που οι σχέσεις μεταξύ των ομάδων είναι φιλικές, ειδικά όταν πρόκειται για εθνικές.
  • Οι κακές καιρικές συνθήκες ή ένα βαρύ γήπεδο είναι επίσης ανασταλτικοί παράγοντες όταν παίζετε γκολ στα τελευταία λεπτά. Αφήστε κατά μέρος αγώνες με έντονη βροχή ή χιόνι.

Η επιλογή των γκολ αργά στον αγώνα σημαίνει φυσικά, όπως πάντα στο στοίχημα, ότι το να χάσετε είναι μία πιθανότητα. Αλλά οι αποδόσεις υψηλής αξίας μπορούν μακροπρόθεσμα να σας ανταμείψουν με κατάλληλη μελέτη και με δόση τύχης.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ