Κουπόνι Πέμπτης (12/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (12/11) περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια εθνικών ομάδων σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Απόψε θα κριθούν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια του Euro, ενώ συνεχίζονται και τα προκριματικά του Μουντιάλ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.  Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία

Είναι τρομερά κρίσιμο παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, που έχουν στα χέρια τους μια απ’ τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ιστορίας τους. Αναζητούν την πρώτη πρόκριση τους σε μεγάλο τουρνουά.

Ουγγαρία – Ισλανδία

Την πρόκριση της σε δεύτερο διαδοχικό Euro διεκδικεί η Ουγγαρία, η οποία τον Οκτώβριο απέκλεισε τη Βουλγαρία. Σε ανεβασμένο επίπεδο τα τελευταία χρόνια η Ισλανδία, διεκδικεί την παρουσία σε τρίτο διαδοχικό μεγάλο τουρνουά.

Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβακία

Θέλει την πρόκριση σε δεύτερο διαδοχικό Euro η Σλοβακία, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της. Δύσκολος αντίπαλος η Βόρεια Ιρλανδία, ειδικά στην έδρα της.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Σερβία – Σκωτία

Τεράστιο παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, χωρίς υπερβολή είναι παιχνίδι εικοσαετίας, καθώς στερούνται συμμετοχών σε μεγάλα τουρνουά. Δεν έχει πάει ποτέ σε Euro στη μετά Γιουγκοσλαβίας ιστορία της η Σερβία, ενώ η Σκωτία έπαιξε τελευταία φορά σε Euro το 1996.

Για το 3/3 η Αργεντινή

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στη Νότια Αμερική. Η Αργεντινή έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της και αναζητά σήμερα το 3/3 κόντρα στην Παραγουάη. Υπό πίεση η Βολιβία που έχει ηττηθεί και στα δυο πρώτα ματς και υποδέχεται τον Ισημερινό, που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ουρουγουάης (4-2).

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουγκάντα – Νότιο Σουδάν

Η Ουγκάντα αφήνει καλές εντυπώσεις στον όμιλο και με νίκη θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Φιλότιμες οι εμφανίσεις του Νότιου Σουδάν, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να πάρει κάτι από το σημερινό ματς.

Γκάνα – Σουδάν

Η Γκάνα έδειξε σοβαρό πρόσωπο στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, υπερέχει σε όλους τους τομείς του Σουδάν και με νίκη θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση και στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης.

Καμερούν – Μοζαμβίκη

Το Καμερούν θέλει να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση πρόκριση, θέλει και την πρώτη θέση του ομίλου και θα παρουσιαστεί σοβαρό κόντρα στη Μοζαμβίκη, η οποία υπολείπεται σε ποιότητα και θα παίξει παθητικά.

Ζάμπια – Μποτσουάνα

Η Ζάμπια δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό στον όμιλο και είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη. Η Μπουτσουάνα έμεινε άσφαιρη στα  δύο παιχνίδια του γκρουπ και δύσκολα θα φύγει με αποτέλεσμα από τη Λουσάκα.

Ευκαιρία …ξεσπάσματος για Ρωσία

Την ευκαιρία να ξεσπάσει κόντρα στη Μολδαβία, εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για το Nations League, έχει η Ρωσία στη σημερινή μεταξύ τους φιλική μάχη.

Βοσνία – Ιράν

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί η Βοσνία στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο το άκρως ανταγωνιστικό Ιράν.

Δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ο Σάουθγκεϊτ

Την ευκαιρία να προχωρήσει σε αρκετές δοκιμές έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας στην αποψινή φιλική μάχη με αντίπαλο την Ιρλανδία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ουαλία – ΗΠΑ

Δυνατό φιλικό για την Ουαλία πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων της στο Nations League, δεν θα έχει ωστόσο στον πάγκο της τον τεχνικό Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση στη σύντροφο του.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)