Κουπόνι Τετάρτης (16/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Με μεγάλο ενδιαφέρον το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (16/09), οι αγώνες για τα προκριματικά του Champions League φυσικά να κλέβουν τις εντυπώσεις. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Φερεντσβάρος – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Για δεύτερη σερί σεζόν οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από περίπου ένα χρόνο οι Κροάτες πανηγύρισαν μία εμφατική πρόκριση με συνολικό σκορ 5-1. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ντιναμό Μπρεστ

Αντίδραση μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αναζητά η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που βρίσκεται υπό πίεση. Έχει το μομέντουμ η Ντιναμό Μπρεστ, που κέρδισε τα 4/5 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό δύσκολο τεστ. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας

Η Ομόνοια φιλοξενεί στην Κύπρο τον Ερυθρό Αστέρα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς με στόχο να πάρει την τρίτη σερί πρόκριση και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο “όνειρο” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σέρβοι μετρούν μόνο νίκες στα επίσημα ματς που έχουν δώσει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Μίντιλαντ – Γιουνγκ Μπόις

Η πρωταθλήτρια Δανίας ενάντια στην πρωταθλήτρια Ελβετίας. Η Μίντιλαντ ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα, μάλλον, αγωνιζόμενη με το μυαλό στην υπέρβαση που επιχειρεί φέτος και τη συμμετοχή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Γιουνγκ Μπόις ξεκινά το πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο και υποδέχεται τη Ζυρίχη. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Καραμπάκ – Μόλντε

Η Καραμπάκ ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετωπίζει τη Μόλντε, στο “AEK Arena” της Λάρνακας και θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί της από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Μόλντε έχει χάσει ήδη τη μάχη του τίτλου και επικεντρώνεται στην προσπάθεια για συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για 16 ημέρες. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Β36 Τόρσαβν – Νιού Σεντς

Με όπλο τον αγωνιστικό ρυθμό και την έδρα της, η Β36 Τόρσαβν υποδέχεται την Νιού Σεντς από την Ουαλία στο “Tórsvøllur” των Νησιών Φερόε, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.  (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Προγκρές – Βίλεμ

Η Προγκρές πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ζέτα στον προηγούμενο γύρο (νίκη 3-0), όμως ο δείκτης δυσκολίας στον 2ο προκριματικό ανεβαίνει αισθητά και η Βίλεμ έχει σωστά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση σύμφωνα με τους bookmakers. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Χάμαρμπι – Λεχ Πόζναν

2ος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Χάμαρμπι να επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πολλά χρόνια. Μουδιασμένο το ξεκίνημα της Λεχ Πόζναν στο πολωνικό πρωτάθλημα, θέλει σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Προβληματίζει η Σούντσβαλ

Με πέντε παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Β’ Σουηδίας. Η προβληματική Σούντσβαλ υποδέχεται την Ακρόπολις, η Γιόνσεπινγκ φιλοξενεί την Εργκρίτε, η Χάλμσταντ την Ουμέα, η Ντέγκερφορς τη Ντάλκουρντ και η Μπράγκε την ανεβασμένη ΓΚΑΪΣ. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)