Κουπόνι Πέμπτης (03/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Για σήμερα Πέμπτη (03/09), στο κουπόνι πάμε στοίχημα υπάρχει δράση σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Στη μάχη του Nations League ρίχνεται και η Ελλάδα, η οποία δοκιμάζεται στη Σλοβενία (21:45). Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Σλοβενία – Ελλάδα

Απ’ τη Λουμπλιάνα ξεκινά το ταξίδι της Ελλάδας στο νέο Nations League. Η ανανεωμένη εθνική μας υπό τις οδηγίες του Φαν Σιπ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Σλοβενία στην πρεμιέρα του ομίλου, ίσως στην πιο δύσκολη αποστολή του γκρουπ. Χωρίς Μανωλά και Παπασταθόπουλο στις κλήσεις, με πολλές απουσίες οι Σλοβένοι. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γερμανία – Ισπανία

Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν απόψε στη Στουτγκάρδη Γερμανία και Ισπανία. Αμφότερες έκαναν… περίπατο στο προκριματικά που προηγήθηκαν, σήμερα μοιάζουν πολύ πιο χαλαρές και ίσως δοκιμάσουν πρόσωπα. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Ουκρανία – Ελβετία

Οι δύο ομάδες που βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο του ομίλου είναι Ουκρανία και Ελβετία, πίσω από Γερμανία και Ισπανία. Εξαιρετικοί οι Ουκρανοί τον τελευταίο 1.5 χρόνο, έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία 21 ματς, με αρκετές απουσίες οι Ελβετοί. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Βουλγαρία – Ιρλανδία

Οριακό φαβορί δίνεται η Ιρλανδία στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Βουλγαρία. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον 4ο όμιλο της League B στο “Vasil Levski” της Σόφιας. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Φινλανδία – Ουαλία

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο “Helsingin olympiastadion” για τον 4ο όμιλο της League B. Θα πρέπει να γυρίσουμε επτά χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία μεταξύ τους μάχη, στην οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1). (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Μολδαβία – Κόσοβο

Η Μολδαβία είναι σε έναν όμιλο που δεν είναι εύκολος για το επίπεδό της. Ελλάδα, Κόσοβο και Σλοβενία οι τρεις αντίπαλοι της ομάδα του Ενγκίν Φαρίτ, με την πρωτιά να φαντάζει δύσκολο εγχείρημα. Το Κόσοβο θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη στον τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League και να τερματίσει στην πρώτη θέση για να κερδίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νησιά Φερόε – Μάλτα

Τα Νησιά Φερόε είναι από τις ομάδες που δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι το αξιόλογο στα προκριματικά ευρωπαϊκού ή παγκοσμίου Κυπέλλου, θα κάνουν την προσπάθειά τους για την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League, με τους αντιπάλους να είναι εξίσου χαμηλής δυναμικότητας. Η Μάλτα θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη και να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, κόντρα ωστόσο σε ομάδες που είναι περίπου στα μέτρα της. Η νέα προσπάθεια θα γίνει με “οδηγό” τον Ντέβις Μάντζια. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos