Στοιχήματα για τη συνάντηση των Big 4!

Ανανεώθηκε:
proedroi-big-4

Η Τετάρτη (22/01), είναι μια σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό, διότι στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των Big 4 με τους επιτελείς της FIFA και της UEFA. Το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Όπως και οι Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Superleague) και Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ). Οι επικεφαλείς των Big 4, δηλαδή οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης, θα είναι εκεί. Και επειδή το στοίχημα δεν λείπει ούτε από αυτό το μεγάλο meeting, στον Stoiximan υπάρχουν ενδιαφέρουσες αγορές!

Η συνάντηση των Big 4 στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο κέντρο της Αθήνας. Ποιός θα φτάσει πρώτος στη συνάντηση; Ποιός θα… αποχωρήσει πρώτος; Πόσοι παράγοντες θα κάνουν δηλώσεις στις κάμερες μετά τη λήξη της συνάντησης; Όλα τα φώτα, την Τετάρτη το μεσημέρι, πέφτουν πάνω στη «Μεγάλη Βρετανία». Τα παραπάνω ερωτήματα υπάρχουν στην πλατφόρμα του Stoiximan.gr και οι απαντήσεις τους εντοπίζονται σε ελκυστικές αποδόσεις!

Οι παράγοντες των ελληνικών ομάδων θα συζητήσουν με τους υπόλοιπους αρμοδίους και θα αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι φίλαθλοι επιθυμούν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και έγινε και στοιχηματικό, χάρη στις επιλογές που προσφέρει ο Stoiximan!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις