--> Άνοιγμα λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία - Οδηγίες
+3

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Άνοιγμα λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία – Οδηγίες

Το πρώτο βήμα για την είσοδο στο μαγικό κόσμο του στοιχήματος

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενά μας, το online στοίχημα αποτελεί μία ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή σε σχέση με το επίγειο. Οι πρωταρχικές, λοιπόν, οδηγίες προς… ναυτιλλομένους για να μπουν στο μαγικό κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος έχουν να κάνουν με τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Προφανώς και θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από εταιρία σε εταιρία, όμως σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη διαδικασία είναι εφάμιλλη. Συνήθως στο δεξί πάνω άκρο της αρχικής σελίδας της εταιρίας υπάρχει η επιλογή «Εγγραφή«. Κάνοντας κλικ θα σας εμφανιστεί μία φόρμα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Υπογραμμίστε το γεγονός ότι τόσο το email όσο και το ονοματεπώνυμο πρέπει να αντιστοιχούν σε πραγματικά στοιχεία. Ακολούθως εισάγετε ένα όνομα χρήστη (username) κι ένα κωδικό πρόσβασης (password), προκειμένου η εγγραφή σας να προσωποποιηθεί και να είναι πιο ασφαλής. Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί το συνδυασμό τουλάχιστον οκτώ ψηφίων (σ.σ. τα γράμματα είναι πάντα στα λατινικά) και προτείνεται να είναι όσο το δυνατόν πιο δύσκολος γίνεται.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και άλλα, και κλικάρετε την επιλογή «Αποδοχή όρων». Ενδέχεται σε ορισμένες εταιρίες να χρειαστεί και η συμπλήρωση ενός πεδίου captcha, όπου χρειάζεται προσοχή για να τοποθετήσετε επακριβώς τον όρο που σας ζητείται (πχ. κεφαλαίο γράμμα).

Κάπου εδώ η διαδικασία φτάνει προς το τέλος της. Διαλέγετε την «Εγγραφή», τσεκάρετε το e-mail σας για την αποστολή e-mail επιβεβαίωσης και προχωράτε στην κατάθεση. Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας η εταιρία θα σας ζητήσει να αποστείλετε ηλεκτρονικά σκαναρισμένη την ταυτότητα σας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ,ΟΤΕ, κλπ). Και κάπου εδώ «The game begins…»

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Διάβασε επίσης

Ο δρόμος προς την επιλογή

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν, το στοίχημα μπορεί να αποτελεί χόμπι για αρκετό κόσμο, ωστόσο δε θα πρέπει...

Η έννοια της αξίας

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο...

Η λογική της ανατροπής

Αν υπάρχει ένας τομέας του στοιχήματος στον οποίο οι αποδόσεις είναι εγγυημένα ιδιαίτερα υψηλές, αυτός είναι οι ανατροπές. Πρόκειται...

Γκανιότα, σημειώσεις και μελέτη

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι πολυσύνθετος. Τα δεδομένα αναδιαμορφώνονται ανά δευτερόλεπτα και η κίνηση της αγοράς επηρεάζει την εξέλιξη...
Κορυφαία εταιρία