Πώς κάνω εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία στο ίντερνετ

Ανανεώθηκε:
ανοιγμα λογαριασμου στοιχημα

Πως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία στο ίντερνετ; Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το online στοίχημα αποτελεί μία ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή σε σχέση με το επίγειο. Οι πρώτες οδηγίες προς… ναυτιλομένους για να μπουν στο μαγικό κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος έχουν να κάνουν το άνοιγμα λογαριασμού.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες καθώς όλες τους έχουν άδεια σε ισχύ στην Ελλάδα. Γεγονός που εγγυάται την ασφάλεια και την αξιοπιστία για το παιχνίδι σας.

Προφανώς και θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από εταιρία σε εταιρία. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η ίδια. Και είναι απλή ακόμη και για ένα άτομο που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο με την τεχνολογία.

Πως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία

Αφού διαλέξετε μια στοιχηματική από τη λίστα που αναφέραμε πιο πάνω με τις αξιόπιστες που σας προτείνουμε, θα δείτε δίπλα στο όνομά της το κουμπί “Εγγραφή”. Αν το κλικάρετε θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της απευθείας. Εκεί συνήθως πάνω-πάνω και δεξιά θα βρείτε κάποιο κουμπί με την ένδειξη “Εγγραφή“. Επιλέγοντάς το θα σας εμφανιστεί μία φόρμα, στην οποία θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Είναι σημαντικό τόσο το e-mail όσο και το ονοματεπώνυμο να αντιστοιχούν σε πραγματικά στοιχεία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει επιτυχώς η όλη διαδικασία.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Μετά από αυτά συμπληρώνετε όσες υπόλοιπες προσωπικές πληροφορίες σας ζητηθούν. Μέσα σε αυτές θα είναι μεταξύ άλλων η διεύθυνση κατοικίας, το τηλέφωνο, αλλά και η ημερομηνία γέννησης. Να τονίσουμε και πάλι ότι θα πρέπει τα στοιχεία που δίνετε να είναι αληθινά. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό μετά το απαραίτητο κομμάτι της ταυτοποίησης που θα ακολουθήσει. Είναι πια ένα υποχρεωτικό βήμα για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, εισάγετε ένα όνομα χρήστη (username) κι έναν κωδικό πρόσβασης (password), προκειμένου ο λογαριασμός που θα δημιουργήσετε να παραμείνει ασφαλής. Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί το συνδυασμό τουλάχιστον οκτώ ψηφίων (σ.σ. τα γράμματα είναι πάντα στα λατινικά) και προτείνεται να είναι όσο το δυνατόν πιο δύσκολος γίνεται. Τα δύο αυτά στοιχεία θα πρέπει να τα κρατήσετε για την είσοδο στον λογαριασμό σας.

Μόλις έχετε τελειώσει, κλικάρετε την επιλογή “Αποδοχή όρων“. Είναι πιθανό σε ορισμένες εταιρίες να χρειαστεί και η συμπλήρωση ενός πεδίου CAPTCHA. Εκεί χρειάζεται προσοχή για να πληκτρολογήσετε ακριβώς τον όρο που σας ζητείται (πχ. κάποια κεφαλαία γράμματα ή αριθμούς).

Κάπου εδώ η διαδικασία φτάνει προς το τέλος της. Διαλέγετε την “Εγγραφή” ή “Ολοκλήρωση” ή κάποιο σχετικό κουμπί κάτω δεξιά. Αν όλα πήγαν καλά, η εγγραφή σας θα γίνει αποδεκτή. Αλλιώς, θα πρέπει να συμπληρώσετε και πάλι κάποια στοιχεία με τον σωστό τρόπο, τα οποία θα είναι τονισμένα με κόκκινο χρώμα.

Ταυτοποίηση Λογαριασμού

Μόλις το κάνετε και αυτό θα πρέπει να τσεκάρετε το e-mail σας, καθώς θα πρέπει να έχετε μήνυμα επιβεβαίωσης. Έπειτα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην πρώτη σας κατάθεση.

Για κάποιες μέρες, συνήθως έναν μήνα, σας δίνεται η δυνατότητα να παίξετε χωρίς κάποιο πρόσθετο βήμα. Όμως για να παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός σας θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση, την οποία αναφέραμε και πιο πάνω.

Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να στείλετε μια έγχρωμη φωτογραφία της ταυτότητάς σας και από τις δύο όψεις για να πιστοποιηθεί το ονοματεπώνυμό σας. Ακόμη, χρειάζεται και ένας πρόσφατος (με ημερομηνία έκδοσης το τελευταίο τρίμηνο) λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ.) στο όνομά σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε, οι περισσότερες εταιρίες δέχονται τις αναλυτικές κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού ή το εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικής δήλωσης. Εναλλακτικά, μπορείτε σε συνεννόηση με την εταιρία να αποστείλετε μία Υπεύθυνη Δήλωση Κατοικίας του Ν.1599 (πρώην Ν.105) επικυρωμένη είτε από ΚΕΠ είτε από Αστυνομικό Τμήμα.

Τα έγγραφα αυτά τα στέλνετε με e-mail ή μπορείτε να τα ανεβάσετε σε μια φόρμα μέσω του μενού του λογαριασμού σας.

Η διαδικασία της εγγραφής σας θα έχει έτσι ολοκληρωθεί εύκολα και απλά. Θα είστε πανέτοιμοι να απολαύσετε το παιχνίδι σας!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα