Πώς να κερδίσω στο στοίχημα: Συμβουλές και Tips

Ανανεώθηκε:
στοιχημα συμβουλες tips

Τί κάνω λάθος και δεν κερδίζω στο στοίχημα; Το ερώτημα αυτό «βασανίζει» πολλούς παίκτες οι οποίοι στην… αναμέτρησή τους με τους bookmakers βγαίνουν τις περισσότερες φορές χαμένοι.

Τί μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης προκειμένου να έχει περισσότερες σωστές προβλέψεις στο στοίχημα;

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να φτάσετε ευκολότερα στο… πολυπόθητο ταμείο!

 

1) Αρχικά, ποντάρετε σε όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια σας επιτρέπει ο bookmaker. Δείξτε προτίμηση στα μονά αποδεκτά, καθώς όσο περισσότερα είναι τα ματς τα οποία επιλέγετε, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε.

 

2) Κάντε σωστή διαχείριση κεφαλαίου (Bankroll Management). Το ιδανικό θα είναι στο ξεκίνημα κάθε σεζόν να ορίζετε ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο θα διαθέσετε για να παίξετε στοίχημα (η λεγόμενη μπάνκα) και από το συγκεκριμένο ποσό σε κάθε παιχνίδι να τοποθετείτε από 1 έως 5%.

 

3) Ποντάρετε μόνο σε σημεία που έχουν «αξία». Το Value Bet είναι ένα «εργαλείο» στα χέρια του κάθε παίκτη. Τί είναι το Value Bet; Είναι εκείνο το σημείο το οποίο σύμφωνα με την αντίληψη του κάθε παίκτη έχει περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από αυτές που «δείχνουν» οι αποδόσεις.

 

4) Μελετήστε σοβαρά και εις βάθος κάθε σημείο στο οποίο σκοπεύετε να ποντάρετε. Η φόρμα, το βαθμολογικό κίνητρο, η επικαιρότητα, οι απουσίες κάθε ομάδας, ακόμη και η προϊστορία διαδραματίζουν ρόλο – άλλοτε μικρότερο, άλλοτε μεγαλύτερο – στην εξέλιξη ενός αγώνα. Πριν, λοιπόν, τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους.

 

5) Για να συμβεί, βέβαια, το παραπάνω, καλό θα ήταν να παρακολουθείτε λίγα πρωταθλήματα, 3-4 το πολύ, ανάλογα με τις δυνατότητες και το χρόνο που μπορεί να διαθέσει ο καθένας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε προσωπική άποψη για κάθε ομάδα, να γνωρίζετε καλύτερα τις εξελίξεις και να ποντάρετε με μεγαλύτερη «ασφάλεια».

 

6) Το στοίχημα δεν είναι μόνο 1-Χ-2. Πολλοί παίκτες του στοιχήματος παραμένουν προσκολλημένοι στις «κλασικές» επιλογές, όπως το 1-Χ-2 και το Over/Under. Η μεγάλη πλειοψηφία, ωστόσο, των στοιχηματικών εταιριών προσφέρει και μία σειρά άλλων στοιχημάτων, όπως το asian handicap, το draw no bet (και πολλά άλλα), με τα οποία περιορίζεται το ρίσκο σε ένα ποντάρισμα και μπορούν να σας οδηγήσουν «ευκολότερα» στο ταμείο.

 

7) Μην πέφτετε στην «παγίδα» των φαβορί! Η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών, σπεύδει να ποντάρει μαζικά, και μάλιστα σε παρολί, σε ομάδες που είναι θεωρητικά μεγάλα φαβορί και προσφέρονται σε μικρές αποδόσεις του τύπου 1.20 και 1.30. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος των περισσότερων, καθώς είναι συχνό τα φαβορί να «σπάνε», με αποτέλεσμα ο παίκτης να χάσει ένα στοίχημα, το οποίο, ούτως ή άλλως, θα του απέφερε ελάχιστο κέρδος. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και όχι… ονομάτων!

 

8) Σε συνέχεια του παραπάνω, θα πρέπει να βγει εντελώς από το μυαλό σας η έννοια του «άχαστου» ή του «σίγουρου». Μην ξεχνάτε ότι «μπάλα είναι και γυρίζει» και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε μία αθλητική αναμέτρηση. «Άχαστα» και «σίγουρα», λοιπόν, δεν υπάρχουν.

 

9) Έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι ένα από τα βασικά γνωρίσματα του καλού παίκτη. Σκοπός του δεν είναι το άμεσο κέρδος, αλλά το μακροπρόθεσμο. Στην περίπτωση ήττας, δεν είναι αναγκαίο να αναζητήσετε αμέσως τη… ρεβάνς από τον bookmaker προκειμένου να «ρεφάρετε», καθώς η εμπειρία έχει δείξει ότι συνήθως τα αποτελέσματα είναι τα αντίθετα.

 

10) Τέλος, παίζετε μόνο όσα σας περισσεύουν και όσα αντέχει η τσέπη σας και όχι ποσά που σε περίπτωση που χάσετε θα… χαθείτε!

 

Stoiximan – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική