Μονά Αποδεκτά: Ο σωστός δρόμος προς το ταμείο

Ανανεώθηκε:
Θεωρία Στοιχήματος

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και συνδυασμοί στοιχηματισμού που μπορεί κανείς να προτιμήσει. Aλλά σίγουρα, ο πλέον αποδοτικός σε βάθος χρόνου και αυτός που επιλέγει ο παίκτης που ξέρει, είναι τα λεγόμενα “μονά αποδεκτά“.

Με άλλα λόγια, είναι η επιλογή ενός και μόνο σημείου σε κάθε ποντάρισμα. Όταν σε ένα δελτίο βάζει κανείς περισσότερα του ενός σημεία, σίγουρα μειώνει τις πιθανότητές του να κερδίσει τη “μάχη” με τον boοk. Την ίδια στιγμή, αυξάνει από μόνος τη “γκανιότα” του δελτίου του. Τα σημεία που επιλέγει να παίξει ο καθένας αξίζει να τα ποντάρει σε “μονά αποδεκτά αντί ενός παρολί, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 2.00 και ακολουθώντας για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική. Τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές του να βγει θετικός σε βάθος χρόνου.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Το παρολί, ο συνδυασμός πολλών γεγονότων σε ένα δελτίο, εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο. Καθώς έστω και μία πρόβλεψη να χαθεί, τότε τα οφέλη για τον παίκτη είναι μηδαμινά. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να παίζει κανείς ένα και μόνο σημείο ανά δελτίο, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει. Το κύριο μέλημα ενός σωστού παίκτη στοιχήματος είναι να μη χάνει και έτσι θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το κεφάλαιό του (Bankroll Management). Και σε βάθος χρόνου να βγει νικητής στη μάχη με τους bookmakers!

Συμπερασματικά, ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το “μονό”. Από την άλλη, όμως, ένα δελτίο με μία και μοναδική επιλογή, λογικά και μόνο αν το σκεφτεί κανείς, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Σε σχέση πάντα με ένα δελτίο στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά, δύο, τρία ή και περισσότερα σημεία προκειμένου να “πάει ταμείο”.

Προτιμάτε, λοιπόν, να στοιχηματίζετε σε “μονά αποδεκτά”, τα οποία αποτελούν τη σωστή μέθοδο! Ο τρόπος αυτός έχει τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα και θα σας οδηγήσει πιο εύκολα σε κέρδος. Ναι μεν, είναι ελκυστικό το να δείτε να αυξάνεται η συνολική απόδοση ενός δελτίο με δύο ή παραπάνω επιλογές. Όμως, αυτό που μετράει είναι να είστε κερδισμένος μακροπρόθεσμα. Το συνολικό “ταμείο” σας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι θετικό αν προτιμάτε τα “μονά αποδεκτά”.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης:
Πώς να κερδίσω στο στοίχημα: Συμβουλές και Tips
Value Bet: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα στοίχημα που σας συμφέρει
Διαχείριση Κεφαλαίου στο Στοίχημα (Bankroll Management)