* Ρεβάνς των πλέι οφ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί στη league phase του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η ηττημένη σε εκείνη του Γιουρόπα Λιγκ.
* Πέρα από το πρώτο ματς, μόνο μία φορά έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, τη σεζόν 1992/93 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρέιντερς επικράτησε με 2-1 εντός, ισόπαλες με 1-1 στην Μπριζ.
* Εκτός από την Ρέιντζερς, η Κλαμπ Μπριζ έχει αντιμετωπίσει άλλη μια φορά ομάδα από τη Σκωτία στην ευρωπαϊκή ιστορία της. Την περσινή σεζόν στη league phase του Τσάμπιονς Λιγκ αναμετρήθηκε εκτός έδρας με τη Σέλτικ, ισόπαλη με 1-1.
* Εξαιρώντας το πρώτο ματς, η Ρέιντζερς έχει συντριπτικά υπέρ της, την προϊστορία με βελγικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης, μετράει 10-1-2. Θετική και η προϊστορία της στα εκτός, μετράει 3-1-2.
* Στο πρώτο ματς: Ρέιντζερς-Κλαμπ Μπριζ 1-3 (19/08).
▶️ Δείτε τα Προγνωστικά Champions League σήμερα!
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Βέλγιο)
Προηγούμενο ματς: Θρίαμβος στη Σκωτία επί της Ρέιντζερς με 3-1, με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο από Φερμάν (3’), Σπίλεϊρς (7’) και Μέχελε (20’), δέχτηκε μείωση του σκορ στο 50’ από τον Ντανίλο.
Με γκολ-δώρα από την αντίπαλη άμυνα, αλλά και κάποιες αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις, πέρασε με σκορ πρόκρισης από το “Άιμπροξ”. Στο πρώτο ημίχρονο απλώς εκμεταλλευόταν λάθη, με αποκορύφωμα τη φάση του 1-0 της, στην οποία ο αντίπαλος στόπερ εγκαταλείπει τη φάση, μην έχοντας αντιληφθεί την παρουσία του Φερμάν, ο οποίος ανενόχλητος σκοράρει με “λόμπα”.
Περιττή αποδεικνύεται η διευκόλυνση της Προ Λιγκ να αναβάλει το ματς πρωταθλήματος με τη Βέστερλο, όπως και όλα των ομάδων που αγωνίζονται στα πλέι οφ των κυπέλλων Ευρώπης. Όπως ήρθαν τα πράγματα, η ρεβάνς θα μοιάζει περισσότερο με τυπική διαδικασία, ασχέτως αν ο Νίκι Χάγεν έχει την απαίτηση να μην την αντιμετωπίσουν ως κάτι τέτοιο οι παίκτες του.
Σε σοβαρό θέμα εξελίσσεται αυτό του στόπερ Ορντόνιες, ο οποίος θέλει να φύγει, έχοντας κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Μαρσέιγ, σε προσωπικό επίπεδο. Η διοίκηση δεν τον παραχωρεί, τουλάχιστον όχι με ένα λογικό για την πλευρά του παίκτη, τίμημα και η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο. Απεναντίας η… πόρτα έχει ανοίξει για τον φορ Νίλσον, δεν χωράει στα πλάνα του Χάγεν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τραυματίστηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ στη Σκωτία, Φερμάν.
Στατιστικά
* Over 2,5 τα 7/8 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της, τα 6 με G/G.
* Κέρδισε τα 5 τελευταία παιχνίδια της, στα 4 σκόραρε πρώτη.
👉️ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
| 👉️ Κλαμπ Μπριζ – Ρέιντζερς Κανάλι ▶️ Ο αγώνας σε Live Streaming (27/08) |
| 👉️ Μπριζ – Ρέιντζερς: Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με Δωρεάν Προσφορές* (27/08) |
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Σκωτία)
Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας με τη Σεντ Μίρεν για το πρωτάθλημα. Πίσω στο σκορ από το γκολ του Αγιούνγκα (32’), ισοφάρισε με τον Κέρτις στο 78’.
Ακόμα μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, δεν έχει άλλο αποτέλεσμα σε τρεις αγώνες και βρίσκεται κάτω από την πρώτη εξάδα. Απαράδεκτο ξεκίνημα για τα δεδομένα της στο πρωτάθλημα Σκωτίας, από το 1989 είχε να μείνει μακριά από τη νίκη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ουσιαστικά πάει να χάσει και αυτό το πρωτάθλημα από τη Σέλτικ, πριν ξεκινήσει η σεζόν.
Η δικαιολογία ότι είχε ρίξει όλο της το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ για να περάσει στη league phase, δεν υφίσταται πια μετά το 1-3 από την Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο ματς, στο οποίο έκανε ένα απαράδεκτο πρώτο ημίχρονο, που της κόστισε το τελικό αποτέλεσμα. Φωνάζει ωστόσο για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, με αποκορύφωμα ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Γκασαμά στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς καθιστά σχεδόν αδύνατον το να μπει στη league phase του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα δείχνουν πως και φέτος, όπως και πέρυσι θα αγωνιστεί σε εκείνη του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο ο Ράσελ Μάρτιν που δεν αισθάνεται καθόλου άνετα στον πάγκο και οι παίκτες του, οφείλουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν από πλευράς τους, στην Μπριζ, για να διεκδικήσουν την πρόκριση από μια ομάδα που φάνηκε ανώτερη από εκείνους, ειδικά στο πρώτο μέρος.
“Μπάχαλο” και τα αποδυτήρια, ο φορ Ιγκαμάνε αρνήθηκε να μπει αλλαγή στο παιχνίδι με τη Σεντ Μίρεν και αντιμετωπίζει τιμωρία από τον σύλλογο, για πειθαρχικούς λόγους. Εκτός φαίνεται να μένει και ο μέσος Ρόθγουελ που έχει απογοητεύσει και το χειρότερο όλων είναι ότι ακολουθεί και το ντέρμπι με τη Σέλτικ για το πρωτάθλημα στο “Άιμπροξ”, στο οποίο αν δεν έρθει η πρώτη νίκη, μπορεί μέχρι και να υπάρξει θέμα προπονητή.
Στατιστικά
* G/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, τα 2 πιο πρόσφατα με over 2,5.
* G/G τα 5 τελευταία παιχνίδια της, στα 4 δέχτηκε πρώτη.