* 17η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Πέρσι η Κασίμπασα κέρδισε 0-2 και 3-1 στα περσινά μεταξύ τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Καραγκιουμρούκ. Οι Σαρί (7’), Μπούκσα (13’) έκαναν το 2-0 της Αντάλιασπορ, ο Γιαλτσίν (42’) μείωσε για την Καραγκιουμρούκ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Ρακίπ της Αντάλιασπορ.

Με πολύ κόπο και αμυντικό ιδρώτα υπερασπίστηκε την έδρα της η ομάδα της Αττάλειας το προηγούμενο Σάββατο, για να φτάσει τα 8 παιχνίδια δίχως ήττα (6-2-0) σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να σκαρφαλώσει στην 7η θέση της Super Lig.

Έκανε δυνατό μπάσιμο στο παιχνίδι της 9ης Δεκεμβρίου, προηγήθηκε με τον στόπερ της σε δεύτερο χρόνο από στατική φάση κι εκμεταλλεύτηκε την αντίπαλη αδράνεια για γρήγορη εκτέλεση, μετά από ελεύθερο του διαιτητή για το 2-0. Αυτές όμως ήταν οι δύο τελικές της προσπάθειες σε όλο το ματς, το οποίο ολοκλήρωσε με 33% κατοχή! Έπαιξε μόνο άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και κατάφερε να προστατέψει επαρκώς την περιοχή της, δεν επέτρεψε καθαρές ευκαιρίες στους φιλοξενούμενους.

Με σημαντικά προβλήματα ενόψει Κασίμπασα, τιμωρημένος ο Ρακίπ (μέσος), συμπλήρωσε κάρτες ο αρχισκόρερ Μπούκσα. Παράλληλα, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Λέιτε (κίπερ), Λάρσον (εξτρέμ).

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-2) από την Σαμσουνσπόρ. Οι Μουαντιλματζί (11’, 22’), Κιλίντς (60’), Εντσάμ (75’) έκαναν το 4-0 των γηπεδούχων και Οζκάν (90+1’), Ντα Κόστα (90+5’) μείωσαν για την Κασίμπασα.

Με ήττα συνδυάστηκε το πρώτο ταξίδι στην επιστροφή του κόουτς Ουγκουρλού, δεν έπιασε το επιθετικό πλάνο στην Σαμσούντα, κόστισαν και οι απουσίες στην άμυνα για να δεχθεί βαριά ήττα, που μακιγιαρίστηκε με τα γκολ στις καθυστερήσεις.

Άδεια η πειραματική της άμυνα από νωρίς, δεν είχε λύση για το μαρκάρισμα του θηριώδη φορ των γηπεδούχων, ο οποίος σκόραρε δις και είχε άλλες τόσες καθαρές ευκαιρίες πριν το ημίωρο. Έχασε τη μάχη της μεσαίας γραμμής στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο που πήρε μέτρα εκτέθηκε στις μεταβάσεις.

“Υπάρχουν σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα να σκοράρουμε, αλλά έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τις ψηλές μπάλες.” δήλωσε ο κόουτς Ουγκουρλού.

Στα αγωνιστικά νέα, εξέτισαν τιμωρία οι βασικοί στόπερ Ομερούο, Τσίφτπιναρ που δεν ταξίδεψαν στην Σαμσούντα. Σταθερή η απουσία του τραυματία Μπαστιέν (μέσος).

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Αντάλιασπορ – Κασίμπασα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ