* 3ος Προκριματικός Γύρος για το Champions League

* Στον πρώτο αγώνα: Μπενφίκα – Μίντιλαντ 4-1

* Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

* Με VAR

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με τη Λίνγκμπι. Η Μίντιλαντ προηγήθηκε 0-3 ως το 32’ με Σόρι Κάμπα, Ντιρ και Ντρέγιερ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ στο 44’, 61’ (πέναλτι) και 87’.

Ιδανική αυτόχειρας την Παρασκευή η Μίντιλαντ, πέταξε δύο βαθμούς στο Λίνγκμπι κι έχασε κι άλλος έδαφος στην εκκίνηση της Superliga. Έκανε πλάκα απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων για περίπου μισή ώρα και στην συνέχεια μάλλον αρχισε να σκέφτεται την Μπενφίκα. Είχε δοκάρι στο 1-3, ισοφαρίστηκε με πέναλτι από απρόσεχτο μαρκάρισμα και φόρτωμα της περιοχής της σε πλάγιο των αντιπάλων.

Κομπάρσος στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπενφίκα, λύγισε στην πίεση του “Ντα Λουζ”, έχανε 3-0 από ημίχρονο και το τελικό 4-1 την κολακεύει, αφού οι “αετοί” είχαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες για σκορ-ρεκόρ!

Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Γιένσεν στον πάγκο μετά τη φυγή του Χένρικσεν τέλη Ιουλίου. Δύσκολα θα προλάβει ο επιτελικός Εβάντερ, που έχασε και τα προηγούμενα παιχνίδια, επέστρεψε την Κυριακή ως αλλαγή ο φορ Μπρουμάδο.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Αρούκα. Ο Ζιλμπέτο άνοιξε το σκορ το 8ο λεπτό, ο Ράφα Σίλβα έκανε το 2-0 στο 42, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Αρούκα έμεινε με 10 παίκτες και δευτερόλεπτα αργότερα ο Φερνάντες έγραψε το 3-0. Στο 86’ ο Ράφα Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Καλύτερη εκκίνηση στην εποχή Σμιντ δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν οι οπαδοί της Μπενφίκα, ιδιαιτέρως εντυπωσιακή η εικόνα των “αετών”, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν με το Γερμανό κόουτς στον πάγκο.

Την προηγούμενη Τρίτη οι παίκτες του Σμιντ έδωσαν show απέναντι στη Μίντιλαντ και το τελικό 4-1 τους αδικεί. Θα μπορούσαν να έχουν πετύχει άλλα τόσα γκολ, μόνο ο Ράμος έχασε δύο τετ α τετ για να ολοκληρώσει νωρίτερα το χατ-τρικ του. Εξαιρετικό το ντεμπούτο του εξτρέμ Νέρες, με δύο παρόμοιες ασίστ για το κεφάλι του Ράμος.

Στην εγχώρια πρεμιέρα της Παρασκευής όμως, ο διάδοχος του Νούνιες στην επίθεση δεν βρήκε δίχτυα, βρήκε όμως ξανά ο χαφ Φερνάντες, ο οποίος παρότι προέρχεται από άλλο στυλ ποδοσφαίρου (Ρίβερ), έχει εγκλιματιστεί πλήρως και από νωρίς στη Λισαβόνα. Περίπατος το ματς με την Αρούκα, απλοποιήθηκαν τα πράγματα με το γρήγορο γκολ, ταχύτατη και πάλι η ανάπτυξή της. Είχαν την πολυτέλεια να τραβήξουν χειρόφρενο στο δεύτερο μέρος, ενόψει της σημερινής ρεβάνς.

Στην πόρτα της εξόδου ο χαφ Βάιγκλ, δεν τον υπολογίζει για βασικό ο Σμιντ και αναμένεται να πωληθεί. Πλησιάζει στη Λισαβόνα ο εξτρέμ Όρτα της Μπράγκα.

Τραυματίστηκε στο ματς με την Αρούκα ο χαφ Μάριο και είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι. Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του ο στόπερ Βερίσιμο, ανέτοιμος ακόμα ο νεοφερμένος στόπερ Βίκτορ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο τραυματισμός του Νέρες, έμεινε στη Λισαβόνα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της (φιλικά & επίσημα)

* No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Champions League

Μίντιλαντ – Μπενφίκα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ