*18η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Στον πρώτο γύρο: Άρης – Απόλλων Σμύρνης 0-0.

*Από 5/6 νίκες επί του Απόλλωνα Σμύρνης έρχεται ο Άρης ανεξαρτήτως έδρας, οι τρεις με σκορ 1-0.

*Από 5/6 μεταξύ τους NG έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν είχε ενέργεια στο εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Τετάρτη, υπέστη μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Προερχόταν από τη «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι που τα έδωσε όλα και έκανε υπέρβαση, δεν του απέμεινε δύναμη κόντρα στην ομάδα της Κρήτης. Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 19’, από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ είχε τον πλήρη έλεγχο και πέτυχε δίκαιη νίκη.

«Μας επηρέασε η αποβολή και πολύ περισσότερο όταν αντιμετωπίζεις μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ, το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον και κέρδισε εύκολα. Ο ΟΦΗ ήταν σε πολύ καλή μέρα σήμερα, η ψυχολογία του ανέβηκε πολύ περισσότερο και κέρδισε το ματς πολύ πιο άνετα από ότι το σχεδίασε στην αρχή», είπε ο κόουτς Βελέντζας. Επιστροφή στις ήττες έπειτα απ’ το 0-0 με τον Ολυμπιακό, έχει μόλις ένα «τρίποντο» φέτος, το πήρε εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Με 8 πόντους είναι τελευταίος, στο -1 απ’ τον Ατρόμητο και στο -3 απ’ την απευθείας παραμονή, όμως έχει ένα και δύο ματς λιγότερα από Ατρόμητο και Λαμία αντίστοιχα.

Επιστρέφουν οι Μπαξεβανίδης και Τουτουαρίμα, εκτός ο αμυντικός Γιακιμόφσκι, δεν πρόλαβαν οι Τσιλούλης και Ντομίνγκες, έμειναν εκτός οι Ντάουντα και Κότσαρης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Λάμπρου το 0-1 στο 24’, ο ίδιος παίκτης το 0-2 στο 26’, το 0-3 έκανε ο Γκαγιέγος στο 63’. Με δέκα παίκτες απ’ το 19’ ο Απόλλων, στην ίδια φάση προέκυψε πέναλτι για τον ΟΦΗ, το έχασε ο Νέιρα. Απόλυτα δίκαιη και καθαρή η νίκη του ΟΦΗ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δε σκόραρε στα 5/7 τελευταία παιχνίδια του (δες το στην Winmasters).

*Under 2.5 στα 4/7 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είχε αρκετές ημέρες να προετοιμαστεί για το σημερινό παιχνίδι, καθώς η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε. Η τελευταία εικόνα του ήταν στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκεί έκανε μια απ’ τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν. Το τελικό 2-0 δε λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα της αναμέτρησης, οι πράσινοι ήταν κυρίαρχοι απ’ την αρχή ως το φινάλε, σκόραραν νωρίς και διαχειρίστηκαν άριστα την κατάσταση, ούτως ή άλλως ο Άρης ήταν ανήμπορος να βγάλει σοβαρές επιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς από νωρίς, είχε δοκάρι με τον Αϊτόρ, τελικά βρήκε το 2-0 στο φινάλε.

Επέστρεψε στις ήττες έπειτα απ’ τις διαδοχικές νίκες με Ιωνικό (1-0) και ΟΦΗ (0-2 εκτός για το Κύπελλο), έχει ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όλες συνοδεύτηκαν από Under 2.5, σκόραρε συνολικά μόλις τρία γκολ στην εν λόγω σειρά αγώνων! Με 21 πόντους ο Άρης καταλαμβάνει την έβδομη θέση, βρίσκεται στο -5 πλέον απ’ την τετράδα, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο από ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, ίδια ματς με τον Παναθηναϊκό. «Ο Γενάρης είναι κομβικός μήνας με τα διαδοχικά παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο τα οποία θα φτάσουν μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη», είπε ο κόουτς Μάντζιος.

Αυξάνονται οι επιλογές του Έλληνα κόουτς, καθώς υπολογίζονται εκ νέου οι Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Φαμπιάνο και Ματίγια, παραμένει στο Κόπα Άφρικα ο βασικός στράικερ Καμαρά. Πρόλαβε την αποστολή ο στράικερ Λόπεθ, όμως βασικός φορ λογικά θα παίξει ο Μαντσίνι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τον Παναθηναϊκό. Το 1-0 ο Παλάσιος στο 14’, το 2-0 έκανε ο Αϊτόρ στο 83’. Καταφανώς ανώτερος ο Παναθηναϊκός, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου απ’ τον απογοητευτικό Άρη. Θα μπορούσε να κερδίσει με πιο ευρύ σκορ.

ΑΡΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από έξι διαδοχικά Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 7/9 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Απόλλων Σμύρνης – Άρης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ