3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Περνάνε στην φάση των «16» οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, ενώ οι τρίτες ομάδες θα παίξουν μπαράζ με τις δεύτερες του Γιουρόπα Λιγκ για μια θέση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

* Είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά που συναντώνται οι δύο ομάδες. Η Παρί  επικράτησε 3-0 στο μονό ημιτελικό της σεζόν 2019-20 που διεξήχθη τον Αύγουστο, ενώ πέρυσι στην φάση των ομίλων η κάθε ομάδα κέρδισε στην έδρα της. 

* Το πρόσφατο εκτός έδρας ρεκόρ της Λειψίας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 1-0-4. Το συνολικό ρεκόρ της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 12-3-11. Έχει ηττηθεί όμως στα 7/11 πιο πρόσφατα.

* Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ηττηθεί μόνο 1 φορά  στα 28 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια στη φάση των ομίλων (22-5-1).

* Οι ομάδες του προπονητή της Λειψίας, Τζέσι Μαρς έχουν δεχτεί γκολ και στις 14 παρουσίες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της με 2-0, «έσβησε» άμεσα τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί μετά την νωθρή εικόνα της πρεμιέρας και την ισοπαλία στην έδρα της Μπριζ με 1-1. Κυνικό και αποτελεσματικό το σύνολο του Ποκετίνο, που εκμεταλλεύτηκε άριστα την φλυαρία των «Πολιτών» και χτύπησε στην κόντρα χάρη στην τεράστια ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά. Οδηγεί τον όμιλο, στόχος της η πρώτη θέση.

Στο πρωτάθλημα Γαλλία, συνεχίζει να παίζει στο ρελαντί και να κερδίζει. Παρόλο που είχε αρκετές απουσίες στο ματς της Παρασκευής απέναντι στην Ανζέ και η εμφάνισή της ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτρια, πήρε την νίκη με 2-1, η οποία την κράτησε σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Λανς (9 βαθμοί διαφοράς).

Αρκετά τα αγωνιστικά της προβλήματα, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία κίπερ Νάβας, του πολύτιμου μεσοεπιθετικού Νεϊμάρ που ένιωσε ενοχλήσεις και ο Ποκετίνο προτίμησε να τον προφυλάξει, καθώς και του μόνιμου απόντα Ράμος. Ούτε τώρα ο χαφ Παρέδες, τιμωρημένος για τρίτη και τελευταία αγωνιστική ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντι Μαρία. Επιστρέφει στην αποστολή ο Ικάρντι, που έλειψε από δύο προπονήσεις λόγω προσωπικού του προβλήματος.

Προηγούμενο παιχνίδι: Nίκη με ανατροπή κόντρα στην Ανζέ με 2-1. Έμεινε πίσω στο 36′ αλλά χάρη σε γκολ του Ντανίλο Περέιρα στο 69′ και πέναλτι του Εμπαπέ στο 87′ έφτασε στην νίκη.

Παρί Σεν Ζερμέν Στατιστικά

*8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ (δες το στη bet365)

*Δεν κερδίζει στα 4/6 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΛΕΙΨΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το ξεκίνημά της στην διοργάνωση είναι απογοητευτικό και πλέον έχει βάλει σε σοβαρό κίνδυνο και την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο. Η συντριβή από την Σίτι μπορεί εν μέρει να δικαιολογούταν, αλλά η ήττα από την Μπριζ με 1-2 στην έδρα της ήταν αδικαιολόγητη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο ακίνδυνη ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Πλέον χρειάζεται υπέρβαση αν θέλει η ευρωπαϊκή χρονιά να μην πάει στράφι από νωρίς.

Δύο πρόσωπα έδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Φράιμπουργκ, καθώς στο πρώτο ήταν επικίνδυνη και έκανε αισθητή την παρουσίας της, ενώ στην επανάληψη έμοιαζε «υπνωτισμένη» και έμοιαζε χαμένη τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Το τελικό 1-1 την αφήνει δυσαρεστημένη, αφού μολονότι συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, απέχει αρκετά μακριά από τους στόχους της.

Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός επιθετικός Μπρόμπεϊ (3/0), πέμπτο ο συνήθως βασικός επιθετικός χαφ Ντάνι Ολμο (2/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο αριστερός μπακ Χάλστενμπεργκ και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Σάρακι. Χωρίς νέα προβλήματα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Φόρσμπεργκ από την άσπρη βούλα στο 32′ αλλά ισοφαρίστηκε στο 63′ από τον Γεόνγκ.

Λειψία Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ