O Χέλμουτ νίκησε ξανά τον Νεγκρεάνου στο 3ο μεταξύ τους παιχνίδι πόκερ!

Ανανεώθηκε:
ποκερ Χέλμουτ

Ο Φιλ Χέλμουτ είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα παγκοσμίως στον χώρο του πόκερ. Παρά το ότι έχει κερδίσει 15 μπρασελέ WSOP, για πολλούς θεωρείται μονίμως το αουτσάιντερ στην κοινότητα του παιχνιδιού λόγω του ανορθόδοξου στυλ του. Δεν παύει, πάντως, να είναι ένας καταξιωμένος παίκτης πόκερ.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίσως είναι πλέον καιρός να τον παραδεχτούν όλοι, αν κρίνει κανείς από τις τελευταίες επιτυχίες του. Καθώς όχι μόνο ολοκλήρωσε ένα “σκούπισμα” τριών αγώνων εναντίον του Αντόνιο Εσφαντιάρι νωρίτερα φέτος στο High Stakes Duel I. Αλλά πέτυχε κάτι ανάλογο εναντίον του Ντάνιελ Νεγκρεάνου στο High Stakes Duel II στο PokerGO Studio του ARIA Resort & live casino .

Ο Χέλμουτ δεν θεωρούνταν το φαβορί σε κάθε αγώνα σύμφωνα με τις επίσημες αποδόσεις στοιχήματος. Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να σαρώσει σε έξι αγώνες, λαμβάνοντας 350.000 $ από τον Εσφαντιάρι, πριν κερδίσει άλλα 350.000 $ κόντρα στον Νεγκρεάνου.

Το παιχνίδι με τον Νεγκρεάνου ήταν το τελευταίο χρονικά και μεταδόθηκε μέσα της συνδρομητικής πλατφόρμας του PokerGO. Αμφότεροι οι παίκτες είχαν $ 200.000 buy-in. Ο Χέλμουτ είχε νικήσει προηγουμένως στους αγώνες με buy-in $ 50.000 τον Απρίλιο και $ 100,000 $ τον Μάιο.

Αν και ο Νεγκρεάνου φάνηκε να έχει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων αγώνων, στον τρίτο γύρο ο Χέλμουτ επιβλήθηκε εξ αρχής και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του.

“Έπαιξες υπέροχα φίλε, το αξίζεις πραγματικά”, είπε ο Νεγκρεάνου στο νικητή.

“Έπαιξες καλά Ντάνιελ”, απάντησε ο Χέλμουτ, επιστρέφοντας το κομπλιμέντο. “Νομίζω ότι είσαι ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες όλων των εποχών”.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ