Κουπόνι Δευτέρας (12/04): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Ενδιαφέρον το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (12/04), με δράση που ολοκληρώνει τις αγωνιστικές σε πολλά δημοφιλή πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την οριστική παραμονή η Λαμία

Το ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία ολοκληρώνει τη δράση στη Σούπερ Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι με νίκη μάλλον καθαρίζουν οριστικά την παραμονή.

«Ανοιχτά» ματς στην Πρέμιερ

Με δύο αμφίρροπες μάχες ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Μπρομ θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον, ενώ η Έβερτον «καίγεται» κόντρα στην Μπράιτον, που πάντως δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή.

Προλαβαίνει η Σεβίλλη;

Το ματς Θέλτα – Σεβίλλη ολοκληρώνει τη δράση στην Α’ Ισπανίας. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα μειώσουν στο -6 απ’ την κορυφή και θα μπουν στη συζήτηση για τη μάχη του τίτλου. Αδιάφορη η Θέλτα, η οποία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ντεφορμέ η Χόφενχαϊμ

Στο Σίνσχαϊμ ταξιδεύει η Λεβερκούζεν για να αντιμετωπίσει την ντεφορμέ Χόφενχαϊμ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Με απουσίες στο “Ciro Vigorito”

Για άλλη μία φορά η Σασουόλο θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αυτή τη φορά στο “Ciro Vigorito” με αντίπαλο την Μπενεβέντο που “καίγεται” για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όλα ανοιχτά στη Βερόνα

Κιέβο και Πίζα διασταυρώνουν ξίφη στο “Marc Antonio Bentegodi” σε μία εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση για την πρώτη, η οποία δίνει μάχη για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου της Σέριε Β.

Τεστ αποδείξεων για Φενερμπαχτσέ

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, χωρίς περιθώρια λάθους η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την ανεβασμένη Γκαζιαντέπ, ενώ η Αλάνιασπορ θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο κόντρα στην Ντενιζλίσπορ. Τη Μαλάτιασπορ υποδέχεται η Κασίμπασα.

Γκινγκάμπ – Τουλούζ

Η Γκινγκάμπ “καίγεται” απεγνωσμένα για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Τουλούζ πήρε πρόκριση την περασμένη εβδομάδα στο Κύπελλο, με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο, ωστόσο εκτός έδρας παρουσιάζει κάκιστο πρόσωπο.

Αλκορκόν – Καστεγιόν

Η Αλκορκόν έχασε το πρώτο “εξάποντο” παραμονής με την Καρταχένα, θα είναι τεράστια αποτυχία αν χάσει και το σημερινό, αφού η διαφορά από τις θέσεις της παραμονής ενδέχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Η Καστεγιόν πήρε νίκες με τα ψέματα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και κάποια στιγμή αυτή η “ρέντα” θα σταματήσει.

Γειτονικό ντέρμπι στη Λιμβουργία

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η 33η αγωνιστική στη Β’ Ολλανδίας. Η Αλμέρε Σίτι υποδέχεται την Τέλσταρ, η Ρόντα φιλοξενείται στο γειτονικό ντέρμπι της Λιμβουργίας από τη Μάαστριχτ και η Γιονγκ Αλκμάαρ φιλοξενεί τη Ντόρντρεχτ.

Αναζητά αντίδραση η Βελέζ

Στην άκρη τον αποκλεισμό του Κυπέλλου θέλει να αφήσει η Λανούς, κόντρα στη Νιούελς που αγνοεί τη νίκη. Τη Σαρμιέντο υποδέχεται η Ουρακάν, ενώ Ατλέτικο Τουκουμάν και Βελέζ αναζητούν αντίδραση μετά τις αποτυχίες στο Κύπελλο.

Ένας βαθμός για τη δεύτερη ευκαιρία

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Jupiler League του Βελγίου. Η Μουσκρόν υποδέχεται την Άντβερπ, σ’ ένα παιχνίδι που έχουν κίνητρο εκατέρωθεν. Η Μουσκρόν χρειάζεται έναν βαθμό για να διασφαλίσει τα μπαράζ παραμονής, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να επανέλθουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με προβλήματα ο Ερμής Αραδίππου

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της α’ κατηγορίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Πάφος που δεν κινδυνεύει άμεσα, αλλά θέλει την πρωτιά για να ησυχάσει, υποδέχεται τον Ερμή Αραδίππου, ο οποίος είναι στην επικίνδυνη ζώνη και παλεύει για να κερδίσει τη μάχη της παραμονής.

Κίνητρο η καλύτερη συγκομιδή

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταία για την κανονική διάρκεια, αγωνιστικής, της Liga I στη Ρουμανία. Η ουραγός Πολιτέκνικα Ιάσι φιλοξενεί την προτελευταία Χέρμανσταντ, με τις δύο ομάδες να θέλουν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, ενόψει των πλέι οφ υποβιβασμού. Επίσης, με το ίδιο σχεδόν κίνητρο αγωνίζονται η Βιτορούλ και η Γκαζ Μετάν.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

“Πιάνει” κορυφή η Ντεπόρτες Τολίμα

Μία αναμέτρηση έχει το “μενού” της ημέρας για το πρωτάθλημα Apertura της Κολομβίας, όπου υπάρχει φαβορί και έντονο βαθμολογικό κίνητρο. Η γηπεδούχος Ντεπόρτες Τολίμα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τη φέρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ελπίδες για οκτάδα.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-12-04