Κουπόνι Κυριακής (07/03): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Πλούσιο είναι το μενού στο κυριακάτικο (07/03) κουπονι οπαπ! Πληθώρα αναμετρήσεων με ενδιαφέρον εντοπίζει κανείς σήμερα, με πολλά ντέρμπι σε Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα της ημέρας για την 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ανοίγει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λαμία (15:00). Λίγο αργότερα (17:15), ο Παναιτωλικός υποδέχεται σε ένα παιχνίδι “must win” το Βόλο, ενώ για τις 19:30 είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Τα… φώτα στο “Έτιχαντ”

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (07/03) η 27η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας. Τα βλέμματα φυσικά θα είναι στραμμένα στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η ασταμάτητη Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ. Στα άλλα ματς, η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Φούλαμ, η Τότεναμ την Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Μπρομ την Νιούκαστλ.

“Derbi madrileño” με τεράστιο ενδιαφέρον

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, όπου η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ και θέλει να τη νικήσει έπειτα από πέντε χρόνια στη La Liga. Επίσης, η Ουέσκα φιλοξενεί τη Θέλτα και αργότερα η Ρεάλ Σοθιεδάδ τη Λεβάντε. Τέλος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Γρανάδα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ταξίδι στη Βερόνα για Μίλαν

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα της Σέριε Α. Η Ρόμα υποδέχεται την Τζένοα το μεσημέρι, λίγο αργότερα η Μίλαν ταξιδεύει στη Βερόνα και το “Marc Antonio Bentegodi”. Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Πάρμα, ενώ το βράδυ η Νάπολι αντιμετωπίζει την Μπολόνια.

Με νέο προπονητή η Μπίλεφελντ

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπίλεφελντ θα πραγματοποιήσει ο Φρανκ Κράμερ με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου. Νωρίτερα η Κολωνία υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης για την 24η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Σε φουλ φόρμα η Αλκμάαρ

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (07/03) η 25η αγωνιστική στην Α’ Ολλανδίας. Ο Άγιαξ υποδέχεται την Γκρόνινγκεν, η Αϊντχόφεν δοκιμάζεται στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ, η Χέρακλες φιλοξενεί την Τσβόλε και η Αλκμάαρ δοκιμάζεται στην έδρα της Φίτεσε που έρχεται από πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Σκληρή δοκιμασία για Αλμερία

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (07/03) η 28η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Μάλαγα υποδέχεται τη Σαμπαδέλ, η Σπόρτινγκ Χιχόν φιλοξενείται στη δυνατή έδρα της Πονφεραδίνα, η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Καρταχένα και η Αλμερία δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη με την Χιρόνα.

Μάχη “ζωής και θανάτου” στο “Eintracht-Stadion”

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ υποδέχεται την Νυρεμβέργη, ενώ Μπραουνσβάιγκ και Σαντχάουζεν δίνουν μάχη “ζωής και θανάτου” για παραμονή.

Προβάδισμα για Έμπολι

Την απογοητευτική Τσιταντέλα υποδέχεται η πρωτοπόρος Έμπολι, ενώ η Ρετζιάνα φιλοξενεί την Λέτσε έχοντας ως στόχο να πάρει εκδίκηση για την βαριά ήττα που γνώρισε από αυτή στον πρώτο γύρο της Σέριε Β.

Μόνο για τη νίκη η Γαλατασαράι

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα Τουρκίας, η Γαλατασαράι χρειάζεται μόνο τη νίκη κόντρα στη Σίβασπορ, ενώ η Μπασακσεχίρ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκεντλερμπιρλίγκι. Την Καϊσέρισπορ αντιμετωπίζει η Χατάισπορ, ενώ η Καραγκουμρούκ υποδέχεται την Ανκαραγκουτσού.

Υπό πίεση η Μαρίτιμο

Δυο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, η Μαρίτιμο αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση και υποδέχεται τη Μορείρένσε, ενώ η Ρίο Άβε φιλοξενεί τη Φαρένσε.

Αναζητά αντίδραση η Λέγκια

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την Εκστρακλάσα Πολωνίας, η Λέγκια δοκιμάζεται στην έδρα της Σλασκ και θέλει να αφήσει στην άκρη τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Την ουραγό Σταλ υποδέχεται η Πιάστ, ενώ η Πογκόν φιλοξενεί τη Λεχ Πόζναν.

“Χτίζει” σερί η Λουγκάνο

Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στην 1η Κατηγορία της Ελβετίας, η Λουγκάνο με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται τη Ζυρίχη, ενώ η Λωζάνη τη Σιόν. Στην έδρα της Λουκέρνης δοκιμάζεται η Σεν Γκάλεν.

Συνεχίζουν Άντερλεχτ και Γκενκ

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Jupiler League στο Βέλγιο. Η Άντερλεχτ φιλοξενεί την επικίνδυνη Μέχελεν ενώ η Γκενκ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σερκλ Μπριζ που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται τη Ζούλτε Βάρεχεμ και η Σταντάρ Λιέγης παίζει την έδρα της Μουσκρόν.

Αδιάφορες των πλέι οφ τίτλου

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ στην α΄ Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλήματος, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ουσιαστικό κίνητρο για τη συνέχεια. Αντιθέτως, Ερμής Αραδίππου και Νέα Σαλαμίνα που κοντράρονται για την παραμονή “καίγονται” για το “τρίποντο”.

Φαβορί η Στεάουα

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Liga I στη Ρουμανία. Η Στεάουα Βουκουρεστίου επανήλθε στα καλά αποτελέσματα και είναι το φαβορί του αγώνα με τη Γκαζ Μετάν που δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο τελευταία. Επίσης, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Άστρα Γκιουργκίου φιλοξενεί τη Χέρμανσταντ.

Με το μυαλό στη Ρέιντζερς

Την Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει η Σέσκε εντός έδρας, ενώ η Καρβινά υποδέχεται την Μπρνο. Με το μυαλό στη Ρέιντζερς η Σλάβια, υποδέχεται την Μπάνικ Οστράβα.

Τα βλέμματα στη Βιέννη

Ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα το ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις Αούστρια κα Ραπίντ Βιέννης, η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Σεντ Πόλτεν, ενώ η Ριντ φιλοξενει τη Βόλφσμπεργκερ.

Σπουδαίο παιχνίδι στο Μπρόντμπι

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Δανίας. Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρόντμπι και Κοπεγχάγη (15:00), ενώ η πρωτοπόρος Μίντιλαντ υποδέχεται την τέταρτη της βαθμολογίας Άαρχους (17:00). Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα Ράντερς – Λίνγκμπι (13:00), Νόρντζελαντ – Χόρσενς (19:00) και Βέιλε – Οντένσε (21:00).

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Προβάδισμα η Παλμέιρας

Παλμέιρας και Γκρέμιο αναμετρώνται και πάλι απόψε, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τελικό του κυπέλλου Βραζιλίας. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει προβάδισμα για να πάρει το τρόπαιο, μετά και τη νίκη της με 0-1, στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα της Γκρέμιο.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 07 Μαρτίου 2021