Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των στοιχημάτων παρολί

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Συχνά, αποτελεί αντικείμενο διαφωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους που ασχολούνται με το στοίχημα, το κατά πόσο είναι ωφέλιμα τα στοιχήματα παρολί.

Αρχικά, να διευκρινιστεί ότι παρολί, είναι το στοίχημα που περιλαμβάνει περισσότερους από έναν αγώνες. Πρόκειται δηλαδή για συνδυασμούς, όπως δυάδες, τριάδες, τετράδες κ.ο.κ. Για να είναι έγκυρο το στοίχημα, πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι προβλέψεις. Έστω κι ένας αγώνας να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα, από αυτό που προέβλεψε ο παίκτης, τότε το στοίχημα χάνεται.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγαλύτερο θετικό στοιχείο των παρολί, σε σχέση με τα μονά αποδεκτά, είναι τα πιο υψηλά πιθανά κέρδη που προσφέρουν. Ένας συνδυασμός αγώνων μπορεί να αποφέρει περισσότερα χρήματα στον παίκτη. Που μπορεί μάλιστα να ποντάρει μικρότερα ποσά, από ό,τι αν στοιχημάτιζε σε ένα μόνο παιχνίδι. Επομένως, θεωρητικά, αυτός που στοιχηματίζει σε παρολί, βάζει λίγα χρήματα, και βγάζει πολλά. Το οικονομικό ρίσκο, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, είναι μειωμένο. Επιπλέον, σε τέτοιου είδους στοιχήματα, είναι μικρότερη και η προμήθεια της στοιχηματικής εταιρίας. Οπότε ο παίκτης σε αυτόν τον τομέα είναι κερδισμένος.

Η άλλη όψη

Από την άλλη όμως, είναι κατανοητό πως δεν είναι εύκολο να επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για πολλούς αγώνες, και μάλιστα με μεγάλη συχνότητα. Ακόμη και αν έχουμε προβλέψει λάθος για μόνο ένα ματς από το παρολί μας, το στοίχημα δεν επιβεβαιώνεται και χάνουμε τα χρήματά μας. Έτσι, είναι λογικό τα χαμένα στοιχήματα να αυξάνονται συνολικά, με κάποιες ενδιάμεσες νίκες μεν, με μεγάλα ποσά δε.

Οι παίκτες που δεν επιθυμούν να ρισκάρουν μεγαλύτερα ποσά, μπορούν να καταλήξουν στη λύση των παρολί, ώστε να ελπίζουν και σε υψηλότερα κέρδη. Ωστόσο, η μέθοδος αυτή είναι δύσκολο να αποδεικνύεται σωστή πολλές φορές. Το σημαντικό σε κάθε περίπτωση, και στα μονά αποδεκτά και στα παρολί, είναι να γίνεται μελέτη όσον αφορά τις αποδόσεις, ώστε ο πελάτης να εντοπίζει την εταιρία που τον ικανοποιεί περισσότερο στα παιχνίδια που έχει επιλέξει να στοιχηματίσει.