Γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις προγνωστικά

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Ζούμε στην εποχή των social media. Είναι πλέον στη ζωή του καθενός, είτε για λόγους ψυχαγωγίας, είτε ακόμη και για επαγγελματικούς σκοπούς. Όπου υπάρχει, όμως, μαζική χρησιμοποίηση, προκύπτουν και οι αυτοί που εκμεταλλεύονται την άγνοια του κοινού.

Όλα παίζονται εδώ! winmasters.gr
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσοι είναι τακτικοί στο Facebook, θα έχουν διακρίνει σελίδες με ονόματα «fixed games» ή κάτι παρεμφερές, οι οποίες τάζουν σε ευκολόπιστους χρήστες πως γνωρίζουν τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων. Βέβαια, για να τους αποκαλυφθούν τα «στημένα αποτελέσματα», ζητείται προπληρωμή. Οι δημιουργοί αυτών των σελίδων ισχυρίζονται στα θύματα τους ότι είναι κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών και πως γνωρίζουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ζητούν κατάθεση χρημάτων είτε μέσω συστημάτων και ιστοσελίδων ηλεκτρονικών πληρωμών σε λογαριασμούς κυρίως του εξωτερικού, είτε με τη χρήση κωδικών ηλεκτρονικής πληρωμής και προπληρωμένων καρτών, με σκοπό να αποκομίσουν οικονομικό όφελος. Στην πορεία, «εξαφανίζονται» από προσώπου γης, ανεξαρτήτως αν η «πληροφόρηση» τους επιβεβαιωθεί ή όχι.

 

Πρόκειται, φυσικά, για πλεκτάνη και μάλιστα χειρίστου είδους, η οποία στοιχειοθετεί τα εγκλήματα της απάτης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της φοροδιαφυγής. Όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, θα πρέπει να μείνουν μακριά και από ιστοσελίδες που ζητούν συνδρομή, προκειμένου να γνωστοποιήσουν τα προγνωστικά τους. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι δεδομένο ότι προκύπτει παράνομη δραστηριότητα (είναι πιθανό), όμως είναι ξεκάθαρο ότι συνιστά κατασπατάληση των χρημάτων σας.

Ποιος ο λόγος να πληρώνεις για συνδρομητικά προγνωστικά, τη στιγμή που υπάρχουν έγκυρες ιστοσελίδες –όπως το Betarades.gr- που τα προσφέρουν αφιλοκερδώς; Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες, όπου μπορείτε να ποντάρετε τα χρήματα σας χωρίς… φόβο.

Στο στοίχημα το μόνο σίγουρο είναι… ότι δεν υπάρχουν σίγουρα, στάνταρ, “τσιμέντα”, “κολώνες” κ.ο.κ. Το στοίχημα θέλει ενημέρωση, καθημερινή τριβή και παρακολούθηση όσο το δυνατόν περισσότερων αγώνων για να αυξήσει ο παίκτης τις πιθανότητες νίκης. Η ψαλίδα των ομάδων έχει μικρύνει αισθητά τα τελευταία χρόνια και έχουμε δει “άχαστα”… να χάνονται. Υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες και αθλητές όλων των ειδών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να “σπάσουν” ένα θεωρητικά πολύ δυνατό σημείο.

Στημένα παιχνίδια. Όλοι μας έχουμε ακούσει φήμες, άλλες φορές έχουμε και ενδείξεις, όμως πόσο εύκολο είναι κανείς να διαπιστώσει από πριν ένα στημένο παιχνίδι; Αν δεν είναι αθλητής που εμπλέκεται στο παιχνίδι είναι απίθανο να το μάθει κανείς και ακόμη και αυτοί που μπορούν να γνωρίζουν για ένα πιθανώς προαποφασισμένο αποτέλεσμα δεν θα έμπαιναν ποτέ σε διαδικασία να δημιουργήσουν σελίδα με όνομα “στημένα παιχνίδια” και να εκτεθούν έτσι στο διαδίκτυο, απ’ όπου οι αρχές μπορούν πολύ εύκολα να τους εντοπίσουν. Όλες οι παρόμοιες σελίδες με δήθεν σίγουρα αποτελέσματα είναι απάτες. Δηλαδή αν κάποιος γνωρίζει ένα στημένο παιχνίδι έχει ανάγκη να πληρωθεί από άλλο παίκτη και να προσφέρει την πληροφορία για να βγάλει κέρδος;

Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο “κυνήγι” για στοιχηματικές επιλογές και θα πρέπει να εμπιστεύονται αξιόπιστες πηγές για την πληροφόρησή τους και κυρίως στην εποχή που ζούμε δεν χρειάζεται να πληρώνουν για πληροφορίες. Το Betarades.gr είναι ένα ατόφιο παράδειγμα αξιόπιστης και δωρεάν πηγής πληροφόρησης για όλα τα αθλήματα, με συντάκτες που αφιερώνουν το χρόνο τους στην ανάλυση των αγώνων και προσφέρουν τις εκτιμήσεις τους με βάση την εικόνα που έχουν για τις ομάδες και τους παίκτες.

winmasters.gr Εσύ κάνεις παιχνίδι!
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ