Θεωρία Στοιχήματος: Τι είναι το Trixie;

Θεωρία Στοιχήματος

Το στοίχημα στις μέρες μας παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη. Περισσότερες στοιχηματικές, περισσότερα πρωταθλήματα, περισσότερες αγορές, περισσότερες επιλογές στοιχημάτων, περισσότερα συστήματα. Οι παίκτες στοιχήματος πλέον με το ίντερνετ είναι πιο ενημερωμένοι και δεν αναλώνονται μόνο σε επιλογές σημείων (1Χ2) ή στο σύνολο τερμάτων/πόντων (Over/Under). Συχνά βρίσκουν αξία σε πιο εναλλακτικές επιλογές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη διαμόρφωση των δελτίων τους. Πολλοί επιλέγουν τα μονά αποδεκτά, πολλοί τα παρολί και αρκετοί τα συστήματα. Ένα από τα λιγότερο δημοφιλή συστήματα είναι το Trixie, το οποίο θα εξηγήσουμε στο σημερινό άρθρο.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τι είναι το Τρίξι (Trixie)

Με λίγα λόγια, το Trixie είναι ένα σύστημα τεσσάρων στοιχημάτων σε τρία παιχνίδια. Τρεις διπλές και μία τριάδα. Για να υπάρξει επιστροφή θα πρέπει να επιβεβαιωθούν δύο ή παραπάνω επιλογές.

Το trixie είναι πιο δημοφιλες στο εξωτερικό και σε παίκτες που επιλέγουν τις ιπποδρομίες ή τις κούρσες γενικότερα, ενώ φυσικά εφαρμόζεται και στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ με σχετικά υψηλές αποδόσεις.

Όπως και σε όλους τους τρόπους στοιχηματισμού, ο παίκτης θα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση για τις επιλογές του. Ποντάροντας σε τρεις επιλογές σε ένα Trixie σημαίνει ότι είναι πιθανό να βγει με θετικό προσημο ακόμη κι αν δεν βγουν όλα τα σημεία.

Ως γενικος κανόνας, αν ο παίκτης επιλέγει σημεία σε απόδοση 3.00 και κάτω, η επιλογή του Trixie “win only” είναι αυτή που συνίσταται. Ωστόσο, αν κάποιος επιλέξει σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις, αξίζει να ποντάρει σε Trixie “each way” , καθώς θα έχει κέρδος ακόμη και αν δεν επιβεβαιωθούν όλα τα σημεία.

Win only Trixie

Ας εξηγήσουμε το Win Only Trixie με ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι ποντάρουμε σε τρεις επιλογές με απόδοση: 2.50, 2.38 και 1.67. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις είναι σχετικά χαμηλές για Trixie, γι αυτό εδώ συνίσταται η επιλογή του Win Only.

Ένα win only Trixie με 1 μονάδα κοστίζει 4 μονάδες στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Αν και τα τρία σημεία επιβεβαιωθούν, τότε ο παίκτης κερδίζει 33.57 μονάδες για τις 4 που πόνταρε, άρα έχει κέρδος 29.54.

Το καλό με το Trixie είναι ότι ο παίκτης θα έχει ένα κέρδος ακόμη κι αν δεν επιβεβαιωθούν όλα τα σημεία. Για παράδειγμα, αν βγουν μόνο τα δύο πρώτα σημεία, το Trixie θα επιστρέψει 7.19, άρα θα υπάρχει καθαρό κέρδος 3.19.

Each Way Trixie

Ας περάσουμε τώρα σε ένα παράδειγμα για το Each Way Trixie με μεγαλύτερες αποδόσεις. Ας υποθέσουμε ότι ποντάρουμε σε τρία σημεία με απόδοση 5.50, 6.00 και 3.50.

Σε αυτή την περίπτωση το Trixie με 1 μονάδα κοστίζει σύνολο 8 μονάδες. Όπως είναι οι όροι του each way, ο παίκτης χρειάζεται μόνο δύο από τα τρία σημεία να βγουν για να έχει επιστροφή. Αν και τα τρία σημεία επιβεβαιωθούν τότε οι 8 μονάδες που επένδυσε του δίνουν 208.41, δηλαδή 200.41 μονάδες καθαρό κέρδος! Ακόμη όμως κι αν δεν επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές θα έχει σημαντικό κέρδος.

Συμπερασματικά, το σύστημα Trixie συνίσταται για τους παίκτες που επιλέγουν υψηλές αποδόσεις και θέλουν να έχουν θετικό πρόσημο ακόμη κι αν δεν επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές τους.

Για αυτούς που επιλέγουν αποδόσεις πάνω από 3.00 συνίσταται στο Each Way Trixie, ενώ αυτοί που επιλέγουν πιο χαμηλές αποδόσεις συνίσταται το Win Only.

Στο ποδόσφαιρο, μία δημοφιλής επιλογή για Trixie είναι όταν ποντάρουμε σε σκόρερς.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα