* 11η αγωνιστική.

* Over 2,5 οι 4 αναμετρήσεις τους εντός δεκαετίας, οι 3 με G/G.

* Η Λα Λουβιέρ κέρδισε τις 2 συναντήσεις τους στην έδρα της, σε βάθος δεκαετίας.

* Νέος τεχνικός της Σερκλ Μπριζ ο Πέδρο Καϊσίνια, αντικατέστησε τον Λαρς Φρίις.

ΛΑ ΛΟΥΒΙΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 5-2 εκτός έδρας από τη Σαρλερουά, από τα γκολ των Ρομσάας (6’), Σιντλέ (33’ πεν.), Μπεμπά (49’) και Κολασέν (84’) και ενδιάμεσα ένα αυτογκόλ του Φαγέ (47’), είχε μειώσει προσωρινά σε 4-2 με Ρουσό (75’) και Ισά (76’).

Το μίνι ντέρμπι με τη Σαρλερουά δεν πήγε όπως θα ήθελε, κυρίως επειδή δεν ήταν όσο ανταγωνιστική ήθελε για να ικανοποιήσει έστω και λίγο τον κόσμο της. Σε όλο το πρωτάθλημα δεν αποδίδει, όμως έχει κάποιες αναλαμπές, όπως το 3-0 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ πριν από δύο αγωνιστικές και ο Έντουαρντ Στιλ συνεχίζει στον πάγκο της, παρά την αμφισβήτηση που υπάρχει προς εκείνον.

Η αμφισβήτηση αυτή βέβαια είναι κάτι πολύ λογικό όταν η ομάδα βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +1 από την προτελευταία, Σερκλ Μπριζ. Μια Σερκλ, την οποία υποδέχεται τώρα μετά από αλλαγή προπονητή, παρ’ όλο που εκείνη νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική.

“Εξάποντο” για την ομάδα, “τελικός” για τον Στιλ, μόνο η νίκη αρκεί και στις δύο περιπτώσεις. Αν δεν έρθει, αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον Άγγλο, Στιλ, ο οποίος βέβαια από το 2023 και μετά δεν έχει καθίσει σε πάγκο ομάδας για περισσότερα από 15 ματς και στη Λα Λουβιέρ έχει ήδη φτάσει στα 11.

Στατιστικά

* Over 2,5 τα 5 τελευταία παιχνίδια της.

* Κέρδισε τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

🎁 Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 🎁
Netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 εντός έδρας την Άντβερπ, με τα γκολ του Ακισνόλα (48’, 61’), η αντίπαλος μείωσε με τον Φοφανά στο 81’.

Νίκησε την Άντβερπ με την οποία δεν έχει και καθόλου καλή παράδοση, ιδίως τα τελευταία χρόνια, όμως αυτό τελικά δεν ήταν αρκετό για να συνεχίζει ο Λαρς Φρίις στην τεχνική ηγεσία. Ο Δανός που μάλλον συνέχιζε όσο δεν βρισκόταν αντικαταστάτης, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο και αποχώρησε με το αρνητικό ασφαλώς 2-3-7 φέτος και ένα 5-4-8 μαζί με τα περσινά.

Αντικαταστάτης, ο γυρολόγος Πορτογάλος, Πέδρο Καϊσίνια, ο οποίος έχει εργαστεί περισσότερο στην Αμερική, παρά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, από το 2017 και μετά που αποχώρησε από τη Ρέιντζερς δεν έχει επιστρέψει στη “γηραία ήπειρο”. Απεναντίας, έκανε περιήγηση στην άλλη πλευρά της υδρογείου, έχοντας εργαστεί σε Αργεντινή, Βραζιλία και Μεξικό και ενδιάμεσα και στη Σαουδική Αραβία.

Ο Καϊσίνια αναλαμβάνει μια ξεκάθαρη αποστολή, να τη σώσει από τον υποβιβασμό που αυτή τη στιγμή φαντάζει κάτι πολύ πιθανό. Άτυχος ο Πορτογάλος, το ξεκίνημα του θα είναι σε μια μονομαχία παραμονής και το χειρότερο για εκείνον είναι πως είχε μετά βίας μια εβδομάδα να γνωρίσει τη νέα του ομάδα. Αυτό λογικά σημαίνει πως δεν θα προβεί και σε μεγάλες αλλαγές.

Στατιστικά

* G/G τα 6 τελευταία παιχνίδια της, με over 2,5 τα 5 πιο πρόσφατα.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία.

ΛΑ ΛΟΥΒΙΕΡ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ στην Netbet
Netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ