* 6η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί στη σύγχρονη ιστορία τους.

ΛΑ ΛΟΥΒΙΕΡ

Προηγούμενο ματς: Διασύρθηκε με 4-0 εκτός έδρας από τη Σεντ Τρούιντεν, από τα γκολ των Μερλέν (41’), Φανβέσεμαλ (54’) και Μπάζνταρ (73’, 78’).

Για ένα ημίχρονο και κάτι περισσότερο ήταν ανταγωνιστική, μετά το 2-0 επήλθε ολική κατάρρευση κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί τον Έντουάρντ Στιλ. Δεν ήταν να χάσει με τέτοια διαφορά, αυτό όμως έγινε στο τέλος και η διαφορά τερμάτων της είναι μια από τις χειρότερες σε πέντε αγώνες, μόνο Λέουβεν και Κόρτραϊκ που δεν έχουν βαθμό, έχουν χειρότερες.

Η ίδια έχει έναν που τον κατέκτησε στο προηγούμενο εντός, με τη Μέχελεν (2-2), η οποία έχει έναν βαθμό περισσότερο και βρίσκεται ακριβώς από πάνω της. Όχι και το καλύτερο αποτέλεσμα με τα παραπάνω δεδομένα, μάλλον όφειλε να είχε νικήσει μια ομάδα που πλήττεται και από πολύ σοβαρές απουσίες.

Ακόμα πιο επιβεβλημένη φαντάζει η νίκη σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια Κόρτραϊκ που δεν έχει βαθμό και τα τέρματά της είναι 1-12! Αν δεν τα καταφέρει, θέτει τον εαυτό της ως βασική υποψήφια για υποβιβασμό, αφού η Λέουβεν δίνει κάποιες ελπίδες αγωνιστικής ανάκαμψης.

Σε δύσκολη θέση ο κόουτς Στιλ αν δεν έρθει η νίκη ούτε και τώρα, πολύ πιθανό το σενάριο να αποτελέσει και παρελθόν.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 9 τελευταία, ηττήθηκε στα 5.

* Δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 5 τελευταία, τα 4 ήταν over 2,5.

☀️ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 🎁
Netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Προηγούμενο ματς: Ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, στο τοπικό ντέρμπι, από δύο γκολ στις καθυστερήσεις από Χέμσλεϊ (90’+3) και Άτροκ (90’+5). Τελείωσε με εννιά παίκτες, έχοντας χάσει με αποβολή τους χαφ, Στόρμαν (62’) και Κόχον (90’+6).

Το ντέρμπι το περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία για να το χρησιμοποιήσουν ως εναύσμα ανάκαμψης, τους άφησε όμως πολλές και μεγάλες “πληγές”. Άδικο το 0-2 και ίσως και η ήττα, πιθανότατα θα ήταν διαφορετική η ιστορία αν δεν είχε μείνει με δέκα παίκτες αρχικά και στο τέλος με εννιά.

Αυτή τη στιγμή, με βάση τους αριθμούς είναι σίγουρα η χειρότερη στην κατηγορία, δεν είναι απλώς ότι δεν έχει βαθμό σε πέντε αγώνες, τα τέρματά της είναι 1-12! Η δικαιολογία της καθυστερημένης προσαρμογής δεν υπάρχει πια, έχουν παρέλθει πέντε αγωνιστικές και δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βελτίωση στην εικόνα της.

Σε δύσκολη θέση η ίδια, σε ακόμα δυσκολότερη ο κόουτς Γιονκέιρε, ο οποίος πάντως διαβεβαιώνει πως υπάρχει αίσθημα μεγάλης επιθυμίας να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Για τον ίδιο ωστόσο είναι μάλλον πολύ πιο σημαντικό, από καιρό έχουν αρχίσει να προκύπτουν φήμες αντικατάστασής τους, αν δεν έρθει τουλάχιστον ο πρώτος βαθμός ούτε τώρα, πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία, ηττήθηκε στα 4 πιο πρόσφατα.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία.

ΛΑ ΛΟΥΒΙΕΡ-ΚΟΡΤΡΑΪΚ στην Netbet
Netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ