Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε και Εντινγκά

Ανανεώθηκε:
Εντινγκά 2021

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα με την απόκτηση ενός παλιού γνωστού. Ο Ντελβίν Εντινγκά υπέγραψε ως τον Ιούνιο και αναμένεται να προσδώσει εμπειρία και δύναμη στη γραμμή του κέντρου. 

Οι δηλώσεις του παίκτη μετά την υπογραφή του συμβολαίου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια. Έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα και θέλω να συμβάλω κι εγώ να πετύχει τους στόχους της”

Ντελβίν Εντινγκά: To Who Is Who

O Ντελβίν Εντινγκά γεννήθηκε το Μάρτιου του 1988 στο Ποντ -Νουάρ του Κονγκό. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Β’ ομάδα της Οσέρ και από το 2008 ως το 2012 αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Το 2012 πήρε μεταγραφή έναντι 4 εκατομμυρίων στη Μονακό, στο δυναμικό της οποίας άνηκε ως το 2016. Από το 2013 ως το 2015 αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά έκανε 61 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Ρωσία και τη Λοκομοτίβ Μόσχας, όπου έκανε 43 συμμετοχές. Τα τελευταία χρόνια τα πέρασε στην Τουρκία με τις Σίβασπορ και Αντάλιασπορ, ενώ από τον Αύγουστο ήταν χωρίς ομάδα. Κλασικός αμυντικός χαφ που δίνει δύναμη και ένταση στο χώρο του κέντρου.