* 4η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Μότορ στα 4 τελευταία μεταξύ τους, κέρδισε τα δύο τελευταία στο Γκντανσκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας Σήμερα 11/08

ΛΕΧΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Κρακόβια. Με Μπόμπτσεκ (9’) & Ζέλικο (54’) προηγήθηκε δις η Λέχια, αλλά η Κρακόβια απάντησε με Στογίκοβιτς (36’, 90+1’).

Γλυκόπικρη η γεύση του ταξιδιού στην Κρακοβία για τους Λεχίτες, ναι μεν πήραν τον πρώτο βαθμό της σεζόν, αλλά στο φινάλε έχασαν ένα τρίποντο που θα βοηθούσε τα μέγιστα στο ψυχολογικό κομμάτι μετά την αφαίρεση βαθμών (-5) που επιβλήθηκε στον σύλλογο.

Στα 22 δευτερόλεπτα απειλήθηκε σοβαρά η εστία της Λέχια στο κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά στην πρώτη δική της στιγμή πήρε προβάδισμα με κίνηση πίβοτ από τον φορ της.

Ακολούθησε μεγάλη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων σε κόρνερ, δευτερόλεπτα πριν ο στόπερ της Λέχια λαθέψει για να έρθει η ισοφάριση (1-1).

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο σκόρερ της Λέχια τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων με μακρινή εκτέλεση, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης έγινε το 1-2 με μία ανάλογη “φωτοβολίδα” εκτός περιοχής.

Στην συνέχεια είχε αρωγό το οριζόντιο δοκάρι και ο κίπερ Βέιραουχ έκανε μία ακόμη μεγάλη επέμβαση, αλλά στις καθυστερήσεις νικήθηκε με κοντινή κεφαλιά σε σετ παιχνίδι.

“Η Μότορ είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια. Είναι καλά οργανωμένοι. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Παίζουμε καλά.” δήλωσε ο κόουτς Κάρβερ, ο οποίος έχει περιορισμένες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Παραμένουν τραυματίες οι θεωρητικά βασικοί Σαρβάνσκι (κίπερ) Πλάνα (στόπερ) και ο νεαρός Κάρντας (μέσος).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 9/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας.

Κωδικός BETARADES25 🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΤΟΡ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (4-2) επί του Αστέρα Τρίπολης.

Με μία φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ελληνική ομάδα που βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας κάλυψε το αγωνιστικό κενό η Μότορ, καθώς το προγραμματισμένο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκών διοργανώσεων της Γιαγκελόνια.

Έδειξε να έχει ρυθμό η ομάδα του Στολάρσκι και κάπως διόρθωσε την ψυχολογία της μετά τη βαριά ήττα της 26ης Ιουλίου στο Ζέτσιν. Εκεί το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά, με δικό της προβάδισμα στο 9ο λεπτό, αλλά στην συνέχεια εκτέθηκε ανασταλτικά και δέχθηκε “καρέ” τερμάτων από την Πογκόν, με τον Κουλούρη να την πληγώνει δις.

Κρατάει μέχρι στιγμής την σοβαρή εμφάνιση της πρεμιέρας με την οποία επικράτησε της νεοφερμένης Άρκα Γκντίνια (1-0) και ταξιδεύει με υψηλές φιλοδοξίες σε ένα γήπεδο που κέρδισε και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

“Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Η Λέχια είναι σίγουρα μια πολύ επικίνδυνη ομάδα επιθετικά, βλέπουμε όμως περιθώρια να τους δημιουργήσουμε προβλήματα στην άμυνα.” δήλωσε ο κόουτς Στολάρσκι, ο οποίος συνεχίζει να μην υπολογίζει στον τραυματία Μπάρτος (στόπερ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας.

Λέχια Γκντανσκ – Μότορ Λούμπλιν στη Netbet
Netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ