* Φάση των “16”

* 1ος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων στις 14 Μαρτίου.

* Οι δύο ομάδες βρέθηκαν και στον όμιλο της φετινής διοργάνωσης, με τη Γουέστ Χαμ να επικρατεί δις, 1-2 στη Γερμανία και 2-0 στο Λονδίνο.

* Η Φράιμπουργκ δεν είχε αντιμετωπίσει αγγλική ομάδα πριν τις φθινοπωρινές αναμετρήσεις.

* Η Γουέστ Χαμ έχει ρεκόρ 5-1-5 απέναντι σε γερμανικές ομάδες, 1-1-3 εκτός έδρας.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπάγερν. Ο Γκιούντερ (12’) άνοιξε το σκορ για την Φράιμπουργκ, οι Τελ (35’), Μουσιάλα (75’) γύρισαν προσωρινά το ματς για την Μπάγερν και ο Χέλερ (87’) ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να συμπλήρωσε 6 ματς δίχως νίκη (0-2-4) στην Bundesliga, αλλά η ισοπαλία της περασμένης Παρασκευής ενισχύει την ψυχολογία του συνόλου, ενόψει μίας ακόμη σπουδαίας ευρωπαϊκής πρόκλησης.

Προηγήθηκε σε φάση διαρκείας με εντυπωσιακό βολέ του αρχηγού και αριστερού της μπακ, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από την Μπάγερν χάρη σε δύο σούπερ τελειώματα από Τελ & Μουσιάλα, αλλά είχε αντίδραση στο φινάλε. Με key pass από πλάγιο άουτ ισοφάρισε με ένα ακόμη σπουδαίο βολέ.

Η φετινή ευρωπαική της πορεία ξεκίνησε με διπλό (2-3) στο “Καραϊσκάκης”, στις 30 του Νοέμβρη διέλυσε τον Ολυμπιακό (5-0) μπρος στο κοινό της και τερμάτισε 2η στον όμιλο, πίσω από την σημερινή της αντίπαλο.

Δραματική η πρόκρισή της από την ενδιάμεση φάση play-offs απέναντι στην Λανς, μετά το 0-0 της βόρειας Γαλλίας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην ρεβάνς. Η Λανς προηγήθηκε 0-2 στην ανάπαυλα, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας η ομάδα του Στράιχ έφερε το ζευγάρι στα ίσια (2-2) και είχε μεγάλες ευκαιρίες να το γυρίσει πριν την παράταση (3-2), όπου έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις.

“H Γουέστ Χαμ είναι μία εξαιρετικά καλή ομάδα. Το σημαντικό είναι μην επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να πιεστούμε σε χαμηλά μέτρα, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να δείξουμε ότι είμαστε θαρραλέοι, όπως με την Μπάγερν. Δεν πρέπει να φοβηθούμε.” δήλωσε ο κόουτς Στράιχ.

Στα αγωνιστικά νέα, μακροχρόνιες οι απουσίες των τραυματιών Κιερέ (μέσος), Ροζενφέλντερ (στόπερ), παραμένει εκτός και ο Σμιντ (στόπερ), ερωτηματικά οι Κούμπλερ (δεξί μπακ), Λίνχαρτ (στόπερ) που έλειψαν στο προηγούμενο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

* Σκόραρε στα 8/9 τελευταία εντός έδρας για το Europa League

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Έβερτον. Στο 45’ ο Μπέτο έχασε πέναλτι, αλλά στο 56’ άνοιξε το σκορ για την Έβερτον. Οι Ζουμά (62’), Σούτσεκ (90+1’) και Άλβαρες (90+6’) γύρισαν το ματς για τη Γουέστ Χαμ.

Απόδραση από το Γκούντισον Παρκ για την ομάδα του Μόγιες και back to back νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, με 7 γκολ σύνολο, όσα είχε πετύχει στα 8 προηγούμενα παιχνίδια της λίγκας μαζί!

Πλασματικό το τελικό σκορ, για ακόμη μία φορά μέσα στην σεζόν υπέρ των “σφυριών” (2.73 – 1.87 xGoals). MVP και πάλι ο Αρεολά με 9 επεμβάσεις, κορυφαία αυτών στο πέναλτι του πρώτου μέρους. Έβγαλε πολλά και δύσκολα ο Γάλλος κίπερ, πριν ο στόπερ Ζουμά ισοφαρίσει με κεφαλιά σε κόρνερ. Σπουδαίος και ο Σούτσεκ, με απομάκρυνση πάνω στη γραμμή σε αντίπαλο κόρνερ, πριν ο ίδιος κάνει την ανατροπή με απίθανο (εξωτερικού φάλτσου) βολέ.

Στον όμιλο του Europa League παρουσίασε την ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Τερμάτισε 1η με 15 πόντους συγκομιδή και μοναδική απώλεια την ήττα της 2ης αγωνιστικής στον Πειραιά.

Άλλωστε πέρσι κατέκτησε το Conference League και την προηγούμενη σεζόν έφτασε ως τα ημιτελικά του Europa, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα νικήτρια Άιντραχτ.

“Ελπίζουμε οι εμπειρίες που μαζέψαμε τα δύο τελευταία χρόνια να μας βοηθήσουν. Παίξαμε προσφάτως σε αυτό το γήπεδο κι ελπίζω να έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα.” δήλωσε ο κόουτς Μόγιες.

Μοναδική απουσία για τον Σκωτσέζο ο ρολίστας Κορνέ (εξτρέμ) που συνεχίζει την αποθεραπεία.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/7 τελευταία εκτός έδρας για το Europa League

Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ