* 7η αγωνιστική.

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛΒΕΡΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Νασιονάλ Μαδέιρα. Με Τσισούμπα (34’) & Καμαρά (36’, 42’) προηγήθηκε 0-3 η Αλβέρκα και ο Τζαλό (81’) μείωσε για τη Νασιονάλ.

Με την πρώτη νίκη της σεζόν συνοδεύτηκε το ταξίδι στη Μαδέιρα για την ομάδα του Ριμπατέχο, χάρη σε ένα εκρηκτικό 10λεπτο πήρε υπερπολύτιμο τρίποντο για τη μαχη επιβίωσης.

Άχρωμο το πρώτο μισό του σαββατιάτικου ημιχρόνου στο νησί, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι κι ακολούθησε μία “καταιγίδα” της Αλβέρκα, με τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες και τρία γκολ μέσα σε 8 λεπτά!

Έπαιξε κάθετα για το 0-1 και πάνω στο σάστισμα των γηπεδούχων φόρτωσε την περιοχή για το 0-3 της ανάπαυλας, με τους δύο full backs να παίρνουν πολύ παιχνίδι (2 ασίστ και γκολ).

Μετά το break έπαιξε μόνο άμυνα κι αυτή διόλου πειστική, αφού δέχθηκε πολλές ευκαιρίες (2.11 xGoals) και θα μπορούσε να μπλέξει άσχημα στο φινάλε.

“Δεν μπορούμε να αφήσουμε το παιχνίδι να ξεφύγει από τον έλεγχο, λαμβάνοντας υπόψη τους επιθετικούς παίκτες της Ρίο Άβε. Είναι σημαντικό η ομάδα μας να είναι ισορροπημένη.” δήλωσε ο κόουτς Φερέιρα

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 10/11 τελευταία εντός έδρας.

560FREE ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με 560 ΔΩΡΑ*
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΙΟ ΑΒΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Εστρέλα Αμαδόρα. Τρεις φορές προηγήθηκε η Εστρέλα με Στόικα (21’) & Μάρκους (53’, 61’), τρεις φορές ισοφάρισε η Ρίο Άβε με Πετράσο (45+3’), Γκάλτσικ (56’) & πέναλτι του Μπλέσα (78’).

Άλυτα τα ανασταλτικά θέματα των “βιλακοντένσες”, τη Δευτέρα δέχθηκαν 3+ γκολ σε 3ο σερί ματς, αλλά αυτή την φορά γλίτωσαν την ήττα χάρη στα υψηλά ποσοστά ευστοχίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς την επιθετική πρωτοβουλία κι απείλησαν πριν την αντεπίθεση για το 0-1, με την Ρίο Άβε να απαντάει στη μοναδική της στιγμή ως την ανάπαυλα, με κεφαλιά του στόπερ της σε κόρνερ.

Με δοκάρι των φιλοξενούμενων σε κόρνερ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και το 1-2 έγινε ελέω γκάφας του κίπερ Φαν ντερ Χάου. Παρομοίως λανθασμένη η αντίδραση του αντίπαλου κίπερ στο εκτός περιοχής τελείωμα για το 2-2, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα η άμυνα της Ρίο Άβε έχασε ξανά τα μαρκαρίσματα για το 2-3.

Από την άσπρη βούλα ισοφάρισε και 3η φορά η ομάδα του Συλαϊδόπουλου και το ματς ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για 4ο γκολ. Άλλαξε πρόσωπα στην 11αδα του ο Έλληνας τεχνικός, αλλά το γκρουπ συνεχίζει να έχει έλλειμμα συνοχής.

“Αναλύσαμε τα γκολ που δεχτήκαμε και συνεχίζουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Υπάρχουν στιγμές που μπορούμε να σταματήσουμε μια φάση, άλλες που μπορούμε να σταματήσουμε μια μετάβαση. Είναι κάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε.” δήλωσε ο ίδιος.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Άμπεϊ (στόπερ/μπακ) υποτροπίασε επιστρέφοντας ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι και πλαισιώνει τους γνωστούς τραυματίες Μίζτα (κίπερ), Νασιμέντο (μέσος), Αγκιλέρα (μέσος), Ράιαν (μέσος).

Στατιστικά

* No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας.

Αλβέρκα – Ρίο Άβε στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ