Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στο ένα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Γουλβς για το πρωτάθλημα.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Χάντερσφιλντ, μέχρι στιγμής, στο φετινό πρωτάθλημα. Στις τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε το συγκρότημα του Βάγκνερ επικράτησε των Μπρέντφορντ (2-1 εντός έδρας), Νιούκαστλ (2-1 εκτός έδρας) και Μπάρνσλεϊ (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Άστον Βίλα (1-1 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Μπάρνσλεϊ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27’ με τον Λόουϊ, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, και πιο συγκεκριμένα στο 47’ με τον Μόουσον. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Χογκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας τη νίκη στη Χάντερσφιλντ. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής της Χάντερσφιλντ δεν περίμενε ποτέ η ομάδα του να βρίσκεται τόσο ψηλά στην κατάταξη. «Αυτό που λέει ο βαθμολογικός πίνακας δεν έχει σημασία. Αξίζαμε και τους δέκα βαθμούς που αποσπάσαμε. Πραγματοποιούμε μία καλή πορεία, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μπορούμε να επηρεαστούμε θετικά από τα αποτελέσματά μας. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πως κάθε βδομάδα αυτά θα είναι θετικά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων. Την απόκτηση του Χολμς Ντένις (ΑΜ) από την Τσάρλτον ανακοίνωσε η Χάντερσφιλντ.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Χάντερσφιλντ στην έδρα της επικρατώντας με 2-1 της Μπάρνσλεϊ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στο ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Χάντερσφιλντ για το πρωτάθλημα.

ΓΟΥΛΒΣ

Όπως η σημερινή αντίπαλός της, Χάντερσφιλντ, έτσι και η Γουλβς παραμένει αήττητη στις τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ζένγκα επικράτησε των Ρέντινγκ (2-0 εντός έδρας) και Μπέρμιγχαμ (3-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ρόδεραμ (2-2 εκτός έδρας) και Ίπσουϊτς (0-0 εντός έδρας). Κόντρα στην Μπέρμιγχαμ την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Τσε Άνταμς στο 24’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, καταφέρνοντας να σκοράρουν δύο φορές με τους Μέισον (47’) και Μπαθ (61’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 89’ ο Μπόντβαρσον. Αξίζει να σημειώσουμε πως έξι λεπτά νωρίτερα η Μπέρμιγχαμ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Στόρερ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Μεσοβδόμαδα οι «λύκοι» πήραν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Κέμπριτζ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Έλντερ Κόστα (6’) και Γουάλας (13’), με τους φιλοξενούμενους να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στο 14’ με τον Ελίτο. Με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Γουλβς απέκτησε τον Μπόρθγουϊκ Τζάκσον (ΑΜ).

Προηγούμενο ματς: Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας πανηγύρισε η Γουλβς επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Κέμπριτζ.

Στατιστικό: Η Γουλβς παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.