Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Εμφανίζοντας τρομερές αδυναμίες σ’ όλους τους τομείς η Φορταλέσα υπέστη την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Ντεπορτίβο Κάλι. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (10’, 81’), μη μπορώντας να βγάλει την παραμικρή αντίδραση. Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη, μετά την ισοπαλία με τη Ντεπόρτες Τολίμα (0-0 εκτός έδρας). «Δεν θα τα παρατήσουμε, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να σωθούμε», τα λόγια του Αμάσο. Μετράει μόλις μία επικράτηση στα τελευταία επτά παιχνίδια της σε Απερτούρα και Κλαουσούρα (1-1-5). Στο 2-1-3 το ρεκόρ της στις πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις. Άξιο αναφοράς ότι σε καμία δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Ντεπορτίβο Κάλι.

Στατιστικό: 3/4 Under 2.5 μετράει η Φορταλέσα στις τελευταίες της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Ατλέτικο Νασιονάλ από τη δική της πλευρά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά το ισόπαλο 1-1 με την Ιντεπεντιέντε ντε Βάλε στον πρώτο αγώνα στον Ισημερινό. Την ερχόμενη Τετάρτη στο κατάμεστο «Atanasio Girardot» έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο και να τον φέρει μετά από χρόνια στην Κολομβία. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο Κλαουσούρα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ντεπόρτες Τολίμα, σ’ ένα παιχνίδι που ο κόουτς Ρουέδα προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις τρεις αγωνιστικές (1-2-0), ωστόσο το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, από τη στιγμή που δίνει μεγάλη βάση στο Λιμπερταδόρες. Δύσκολη η αποστολή της στη Μπογκοτά κόντρα στη Φορταλέσα, η οποία καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Δεδομένο το ροτέισον από τον Ρουέδα, όμως το μόνο σίγουρο πως υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ της. Αήττητη στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, τα τέσσερα μάλιστα συνοδεύτηκαν από Goal/Goal.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε (Ισημερινός) στον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στατιστικό: 4/5 G/G μετράει η Ατλέτικο Νασιονάλ στις τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Betarades.gr