*20η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς – Μακάρθουρ 1-2

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν σε αυτή την έδρα για το ASIAN Cup, με την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς να κερδίζει με 2-3, αλλά στην παράταση.

*τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: H Μακάρθουρ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Μέλμπουρν Σίτι σκοράροντας με τον Ολιβέιρα (47’, 57’), έχοντας γλιτώσει δύο φορές από τα δοκάρια της μία πριν το πρώτο γκολ και μία μετά το δεύτερο.

Μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, στα οποία έχασε και από τη σημερινή αντίπαλο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Asian Cup, η Μακάρθουρ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 2-0 εντός έδρας την Μέλμπουρν Σίτι. Ταυτόχρονα ήταν η πρώτη νίκη της εντός έπειτα από δύο αγώνες.

Και μάλιστα έχει πλέον τις δεύτερες περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τον αποκλεισμό της από το AFC Cup μοναδικός της στόχος είναι το πρωτάθλημα και να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό.

Έχει βρεθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα play off για την διεκδίκηση του τίτλου. Είναι στο +6 από την όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα που δεν οδηγεί πουθενά, αλλά και στο -5 από την δεύτερη θέση.

Μακάρθουρ Στατιστικά

*11/14 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*7/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Οντίσα, ανοίγοντας το σκορ με τον Ντόκα στο 36ο λεπτό, πετυχαίνοντας δεύτερο τέρμα με τον Ρου στο 52’, πριν πετύχει δύο γκολ ακόμη με πέναλτι του Ντόκα στο 77’ και τον Μπαρτσέλος (89’)

Η Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς είναι με το ένα βήμα στα ημιτελικά του AFC Cup, μετά τον εντός έδρας θρίαμβο επί της Οντίσα με 4-0. Ακολουθεί επαναληπτικος, αλλά σίγουρα το σκορ του πρώτου αγώνα την καθιστά τεράστιο φαβορί.

Αυτή ήταν η πέμπτη της νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια όπου έφερε και μία ισοπαλία σε 90λεπτο, στο γήπεδο που θα παίξει σήμερα! Βέβαια κέρδισε αργότερα στην παράταση, ενώ και οι άλλες πέντε νίκες της, ήρθαν με μηδέν παθητικό.

Αλλά και ειδικά εκτός έδρας, είναι αήττητη εδώ και 10 αγώνες, με εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 90λεπτα.

Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη, έστω και σε ισοβαθμία, φτάνει να κερδίσει απόψε!

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς Στατιστικά

*20/30 over 2,5 στη σεζόν, 8/14 εκτός έδρας

*12/14 N/G εκτός έδρας

Μακάρθουρ – Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ