15η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 12/13 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΡΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Μαρσέιγ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο όγδοο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 65′. Αμφότερες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Ρεν, μετά τις δυο αναπωτές νίκες που πήρε σε όλες τις διοργανώσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν φιλοξενήθηκε από τη Μαρσέιγ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0.

Σε ένα αρκετά δυναμικό ματς ανάμεσα τους, βρέθηκε από νωρίς στο κυνήγι του σκορ και από το σημείο του πέναλτι. Προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δυο καλές στιγμές στα επόμενα λεπτά, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε για να αλλάξει κάτι μέχρι την ανάπαυλα. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες, για να δεχθεί άμεσα και δεύτερο τέρμα. Δυο λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες στροφές (1-0-3), που τη διατηρεί στο δεύτερο μισό της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς. Πανηγύρισε τρεις νίκες στα οκτώ εντός της στη φετινή διοργάνωση, έχοντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Την ερχόμενη Πέμπτη (14/12), θα υποδεχθεί τη Βιγιαρεάλ, κόντρα στην οποία θα παίξει για δυο αποτελέσματα, έτσι ώστε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στους “16”.

Για το σημερινό παιχνίδι, δεν υπολογίζονται οι Ζουέλα Ντουέ, Κρίστοφερ Βου και Νεμάνια Μάτιτς, καθώς και οι τρεις είναι τιμωρημένοι.

Ρεν Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΑΚΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Μονπελιέ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Μιναμίνο στο ένατο λεπτό, για να σκοράρει και πάλι στις καθυστερήσεις με τον Μπεν Γιεντέρ. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι στο 69ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Μονακό, μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Χάβρη (0-0 εκτός) και Παρί Σεν Ζερμέν (5-2 εκτός). Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντι Χούτερ υποδέχθηκε τη Μονπελιέ, της οποίας και επικράτησε με 2-0.

Ευτύχησε να πάρει από νωρίς προβάδισμα, σε ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με το 1-0 να μη συνάδει και με την εικόνα που είχαν. Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ίδια να έχει τον έλεγχο και να απειλεί περισσότερο. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 69ο λεπτό, για να βρει και δεύτερο τέρμα στο φινάλε.

“Μετά τον αγώνα, ήμουν περισσότερο θυμωμένος παρά απογοητευμένος. Απογοητεύομαι όταν έχουμε τη μία κακή εμφάνιση μετά την άλλη. Κάναμε μερικά εύκολα λάθη στο πρώτο ημίχρονο, δεν εξαρτάται από το σύστημα που υπάρχει. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα, χάσαμε τον έλεγχο και περάσαμε άσχημες καταστάσεις. Μίλησα με τους παίκτες μου στο ημίχρονο και ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη”, δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Αυστριακός τεχνικός.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 27 βαθμούς και είναι μόνη τρίτη στην κατάταξη, στο -6 ωστόσο από την πρωτοπόρο Παρί. Πανηγύρισε δυο φορές το διπλό στις επτά φετινές εξόδους της (2-3-2), κάτι που δεν κατάφερε ωστόσο στις τρεις πιο πρόσφατες εξ αυτών, στις οποίες απέσπασε μόλις ένα βαθμό.

Αρκετά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, στα οποία προστέθηκε και ο Βέλγος μέσος Έλιοτ Ματαζό, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Μονακό Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 2/3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τριπλό Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ