*20η αγωνιστική

*Αήττητη εντός έδρας η Στόκπορτ από την Σάλφορντ, με τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: Η Στόκπορτ έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Νιούπορτ, μειώνοντας απλά με τον Ολαόφε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε βρεθεί να χάνει από γκολ του Μόρις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΜακΛάφλιν στο 68’ να κάνει το 2-0 για την αντίπαλο της.

Πρώτη ήττα της Στόκπορτ στο πρωτάθλημα μετά από 12 συνεχόμενες νίκες και 13 αγώνες χωρις να έχει χάσει, με 2-1 εκτός έδρας από την Νιούπορτ.

Στο γήπεδό της έχασε στο πρώτο παιχνίδι της εκεί, από την Τζίλιγχαμ, στο πρωτάθλημα, αλλά από τότε έχει εννιά σερί αγώνες χωρίς ήττα, με έξι συνεχόμενες νίκες στα πιο πρόσφατα.

Η τελευταία ήττα δεν ήταν αρκετή για να την προβληματίσει βαθμολογικά, αφού ακόμη και έτσι παραμένει πρωτοπόρος, στο +6 από την τέταρτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Συνεχίζει να παίζει χωρίς τον πρώτο της σκόρερ και βασικό επιθετικό Λούις Μπάρι, που θα λείψει για περίπου τέσσερις μήνες.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*9/13 under 2,5 εντός έδρας, 7/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάλφορντ έχασε με 2-4 εντός έδρας από τους Μίλτον Κέινς Ντονς, παρόλο που μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Ντιν στο 10ο λεπτό, αντέδρασε και πήρε το προβάδισμα με γκολ των Εν Μάι (36’), Γουάτσον (45’). Αλλά όχι απλά ισοφαρίστηκε από τον Τόμλινσον στο 50’, βρέθηκε να χάνει από γκολ του ίδιου παίκτη στο 72’, με τον Χάρισον στο 88’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η Σάλφορντ έχασε και από τους Μίλτον Κέινς Ντονς με 2-4 εντός έδρας, τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, τέσσερις αγώνες συνολικά χωρίς νίκη. Πάντως μακριά από την έδρα της έχασε μόνο το πιο πρόσφατο παιχνίδι της, έπειτα από τρεις αγώνες, στους οποίους είχε δύο ισοπαλίες. Αλλά μόνο για πρωτάθλημα έχει τρεις σερί ήττες εκτός.

Είναι πάντα στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας ελάχιστα πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού απ’ ότι είναι στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο.

Σάλφορντ Στατιστικά

*10/12 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/10 N/G εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

Στόκπορτ-Σάλφορντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ