*12η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Γιουβέντους κράτησε το μηδέν στα 5/6 τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Φιορεντίνα. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μιρέτι στο 10′.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο η Γιουβέντους μετρά τέσσερις σερί νίκες και παραμένει αήττητη σε έξι αγωνιστικές (5-1-0) κρατώντας, παράλληλα, σε όλες το μηδέν στα μετόπισθεν! Την προηγούμενη βδομάδα άλωσε το “Artemio Franchi” στη σκιά των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή της Τοσκάνης, επικρατώντας της Φιορεντίνα με γκολ του Μιρέτι από νωρίς. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή μπάλας, αλλά δεν απείλησαν ούτε στο ελάχιστο την εστία του Τσέζνι.

Το συγκρότημα του Αλέγκρι παρέμεινε στη 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ, σε πέντε εντός έδρας αγωνιστικές έχει απολογισμό 4-1-0 (διαφορά γκολ 8-2). “Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τη διαφορά μας από την 5η ομάδα της Σέριε Α”, υπογράμμισε ο προπονητής Αλέγκρι που δήλωσε πρόσφατα πως στόχος των “μπιανκονέρι” είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τη θέση του παρτενέρ του Κιέζα στην γραμμή κρούσης ανταγωνίζονται Κεν και Βλάχοβιτς. Με δεδομένη την τιμωρία του Ραμπιό, στο κέντρο θα βρεθούν οι Μιρέτι, Λοκατέλι και ΜακΚένι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΛΙΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Τζένοα. Σκόραραν οι Βιόλα (48′) και Τζάπα (69′) για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε προσωρινά ο Γκούντμουντσον (51′).

Εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ από το αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (1-2-0), είχε και την τύχη με το μέρος της πανηγυρίζοντας το 2Χ2 στη Σέριε Α επί της Τζενοα! Σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες ευκαιρίες, η Κάλιαρι γλίτωσε απ’ την παραβίαση της εστίας της στο 36′ (δοκάρι), προτού προηγηθεί με την έναρξη του δευτέρου. Κοψοχόλιασε λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης όταν Ντραγκούσιν (90′) και Πούσκας (90+2′) έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση.

Αναρρίχησης συνέχεια για το συγκρότημα του Ρανιέρι που σήμερα ταξιδεύει σαν το πρόβατο στην σφαγή στην έδρα της Γιουβέντους. Απέσπασε μόλις τρεις βαθμούς στις 13 τελευταίες επισκέψεις της σε αυτή, στις έξι τελευταίες γνώρισε την ήττα έχοντας διαφορά γκολ 18-1! “Κάθε βαθμός αποτελεί ανάσα για εμάς, γνωρίζουμε πως είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ της αναμέτρησης”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Ρανιέρι. Εκτός αποστολής και πάλι οι Νάντες και Ντι Πάρντο, στην γραμμή κρούσης θα βρεθούν Οριστάνιο και Λουβούμπο.

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΑΛΙΑΡΙ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ