*10η αγωνιστική

*2-3 γκολ είχαν τα έξι από τα εφτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέστερφιλντ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ, χάρη σε τέρμα του Ντόμπρα στο 81ο λεπτό, αν και είχε ευκαιρίες να σκοράρει και νωρίτερα, ούσα γενικώς καλύτερη από την αντίπαλο της.

Η Τσέστερφιλντ πέρασε και από την έδρα της Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ, έστω και δύσκολα, κερδίζοντας με 0-1, πετυχαίνοντας τέταρτη σερί νίκη. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη, με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει εκεί.

Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, στους αγώνες της μπαίνουν τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι αναμενόμενο, αφού θεωρείται από τα φαβορί για την επίτευξη της ανόδου.

Αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόρος, στο +3 από δύο ομάδες που είναι πίσω της.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*8/9 G/G στη σεζόν.

*7/9 over 2,5 στη σεζόν, 3/4 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΛΙΦΑΞ

Προηγούμενο ματς: Η Χάλιφαξ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Ντόρκινγκ, με τέρμα του Κρεγκ στο 34ο λεπτό, χωρίς να καταφέρει να απαντήσει και να αποφύγει την ήττα.

Η Χάλιφαξ γνώρισε ήττα-σοκ, με 0-1 εντός έδρας από την Ντόρκινγκ, πρώτη της μετά από έξι αγώνες, με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Αλλά και γενικώς ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της στη σεζόν, πρώτη στο γήπεδό της έπειτα από τις 25 Φεβρουαρίου!

Μακριά από την έδρα της έχασε τον πρώτο αγώνα της στη σεζόν, με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα επόμενα.

Οι αγώνες της πάντως, εν αντιθέσει με τη σημερινή της αντίπαλο, δεν προσφέρουν έντονο θέαμα, αφού μόνο αυτοί της Κιντερμίνστερ έχουν λιγότερα γκολ από τους δικούς της! Έχει μάλιστα την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Χάλιφαξ Στατιστικά

*Έξι σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, 8/9 συνολικά στη σεζόν, 3/4 εκτός έδρας.

*6/9 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν, 3/4 εκτός έδρας.

Τσέστερφιλντ-Χάλιφαξ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ