*7η αγωνιστική

*Η Κάρβινα δεν έχει ηττηθεί στις τελευταίες 2 επισκέψεις της στην έδρα της Σλάβια Πράγας.

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τη Σλάβα έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ζόρια Λουχάνσκ, στη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League. Πλήρωσε το κακό της πρώτο ημίχρονο και έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 41’, με τους Ουκρανούς να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις ελάχιστες ευκαιρίες τους. Ανέβασε την απόδοση της στο β’ μέρος και κατάφερε να πάρει μια αγχωτική πρόκριση, με το τελικό 2-1 (83’)να της δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Για το πρωτάθλημα, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Γιάμπλονετς, για την περασμένη αγωνιστική. Πλήρωσε την αστοχία του Γιουρέτσκα από την άσπρη βούλα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στην αμέσως επόμενη φάση (1-0 στο 43’). Έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το καλημέρα του β’ μέρους (48’), ήταν ανώτερη στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή. Συγκατοικεί στην κορυφή του πρωταθλήματος με την Σπάρτα Πράγας, με τις συμπολίτισσες να παραμένουν οι μοναδικές αήττητες ομάδες στη λίγκα (5-1-0).

Σλάβια Πράγας Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΑΡΒΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Σπάρτα Πράγας, για την περασμένη αγωνιστική. Ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο (2-0 στο 27’), απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 57’, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 82ο λεπτό, με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται πέντε λεπτά αργότερα.

Ήττα εντός προγράμματος για την ομάδα του κόουτς Χέιντουσεκ, που παραμένει στο τιμόνι της, παρά το πολύ κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στα θετικά, η Κάρβινα δείχνει να βρίσκει σχετικά εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, με την άμυνα της να την προδίδει έως τώρα (12 γκολ παθητικό σε 6 αγώνες).

Κάρβινα Στατιστικά

*Τα έξι τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα έληξαν με goal/goal

*5/6 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έληξαν με Over 2,5

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΚΑΡΒΙΝΑ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ