*3η αγωνιστική 

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-2-4).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να δείξει το παραμικρό στην έδρα της OSS την περασμένη αγωνιστική και υπέστη βαριά ήττα με 4-1. Τραγική στο πρώτο μέρος, δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε ένα τέταρτο (8′, 9′, 23′), μείωσε προσωρινά στο 56′ αλλά δέκα λεπτά μετά μπήκε «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες της με αυτογκόλ (66′).

Άκρως αντίθετη η εικόνα που παρουσίασε στα δύο επίσημα παιχνίδια της μέχρι τώρα. Στο ματς της πρεμιέρας ήταν εξαιρετική αμυντικά και κέρδισε χάρη στην αποτελεσματικότητα και τον κυνισμό της. Στο εκτός με την OSS, αμυντικά ήταν εκτός τόπου και χρόνου και δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Κλασσική ομάδα νέων, με πολλά σκαμπανεβάσματα και διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Τραυματίες οι Γιάνσεν, Στέουρ, Αντονίς και Γκονζάγκα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τίτενς, που αποβλήθηκε στο ματς με την OSS.

Αϊντχόφεν Β Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, επικράτησε με 1-0 της Ντεν Μπος εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ ο Μπότος στο 27′ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Ήθελε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρεμιέρας στο Κερκράντε, και παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο την Ντεν Μπος. Απέδειξε πως για ακόμη μια χρονιά, το γήπεδό της θα αποτελέσει τον βασικό της αρωγό προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Κυνική, ουσιαστική και αμυντικά απροσπέλαστη στο πρόσφατο παιχνίδι, θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο.

Η Χέλμοντ Σπορ θέλει φέτος να αλλάξει σελίδα και να κάνει μια νέα αρχή με πιο υψηλούς στόχους και βλέψεις. Η αρχή έγινε πέρυσι, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στο απαιτούμενο λέβελ ποιότητας. Γνώριμα τα αγωνιστικά της προβλήματα για απόψε, ο λόγος για τους τραυματίες Εσανούσι, Μαρίν και Κρέτσχμερ.

Χέλμοντ Σπορ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ